Forum » Pomoč in nasveti » gostovanje spletne strani
gostovanje spletne strani
tiger100 ::
Kater ponudbik gostovanja spletne strani mi priporočate, ki bi podpiral tudi front page razširitve pa da bi bil brezplačen?
bbenci2 ::
LP
Mene pa zanima, katero brezplačno spletno gostovanje bi lahko uporabil, da bi bila celotna domena čim krajša?
Recimo pri ponudniku 000webhost trenutno k svoji izbrani poddomeni dodajo .site90.net
Obstaja še kakšen brezplačen ponudnik, da bi bila celotna domena še bolj krajša oz. enostavnejša?
Hvala!
Mene pa zanima, katero brezplačno spletno gostovanje bi lahko uporabil, da bi bila celotna domena čim krajša?
Recimo pri ponudniku 000webhost trenutno k svoji izbrani poddomeni dodajo .site90.net
Obstaja še kakšen brezplačen ponudnik, da bi bila celotna domena še bolj krajša oz. enostavnejša?
Hvala!
C-Tech 5000 HD Combo Plus, Sony Bravia KDL 37V5500, Sony Bravia KDL-40W4000
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bbenci2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huda ranljivost v vseh napravah z Wi-Fi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 25480 (20445) | SeMiNeSanja |
» | Nove oblike spletne cenzure (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 32169 (26001) | |
» | V Franciji morajo spletni iskalniki in ISP-ji odstraniti povezave do 16 domenOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10956 (8216) | MrStein |
» | V Pakistanu prepovedali VPNOddelek: Novice / NWO | 7615 (6300) | BlueRunner |
» | Čim krajša in enostavnejša domenaOddelek: Izdelava spletišč | 1997 (1585) | Hair |