» »

ADSL in registracija

ADSL in registracija

_Tejc_ ::

Zdravo. V ponedeljek mi pridejo instalirat ADSL modem. Sedaj me pa zanima naslednje. Imam Win XP tako da ne mislim instalirat nobenega programa iz tega CD-ja ki sem ga dobil zraven. Sedaj pa vprasanje. Kdaj in kako se registrirat in uredit formalne zadeve "prestop" iz ISDN na ADSL na siolovi strani za registracijo. A to storim se ko imam ISDN povezavo ali bom to lahko storil tudi ko mi bodo instalirali ADSL .... Rad pa bi stori to tako da bi kompletno zamenjal in nebi pol menl vec moznosti klicnega dostopa (ne nameravam placevati poloznic se za klicni dostop)..
Prosm pomagite???

Gandalfar ::

registriras se naceloma preko spletnega vmesnika. Ce to iz raznih razlogov ni mogoce lahko registracijo opravis po telefonu. 080 1000

Kako se skensla racun oz. kako nastavit to kar zelis ti bo pa tudi prijazni operater razlozil :)

Tr0n ::

tejc: kero mrezno si si nabavo?

Tkole pise na skatli: Genius GF100XR III Series. Zdej pa al je dobra al ne pa bomo se vidl...

Ja to ze vem da se to naredi prek mreznega vmesnika http://register.siol.net/servlets/ADSLR..., zanima pa me al naj to storim se z staro povezavo ko bom se mel ISDN klicni dostop ali lahko to opravim (ce se bom seveda lahko sploh konektal na internet) ko bom imel instaliran ADSL modem :\ :\ :\

zu_dre ::

_Tejc_

User:siol
password :internet

http://register.siol.net/servlets/ADSLR...
tm upiš kodo in šifro

Madona fantje a berete kaj vas sprasujem.... ali to registracijo storim predm presaltam na ADSL modem ..... ker bojim se, da me ce dostopam do interneta prek ADSL-a, ne o konektu na internet..., ker ne bom imel odprtega racuna za ADSL ...

zu_dre ::

_Tejc_ takrat k ti bojo monteral ADSL.

Tr0n ::

Saj ISDN dial-up bo ti se vedno laufal.

ali3n ::

po korakih:
1. telekomovci ti zmontirajo ADSL
2. prek ADSL-ja se povežeš (username in geslo je napisal flt)
3. registriraš svoj račun (izbira):
3a: ohraniš dial-up dostop
3b: ne ohraniš dial-up-a

that's it...

sicer pa dobiš zraven navodila, kjer vse to piše... (RTFM - read the fuckin' manual!!)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

ToniT ::

Pa saj je po novem možen dial-up dostop z accountom za ADSL.

McHregec ::

Pride monter ti namesti isdn in adsl. Potem ga prosiš če lahko on opravi registracijo in je. Registracijo opravljaš ko si povezan preko ADSL-ja.
Destroyer Of The Worlds.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: McHregec ()

Hvala lepa za pojasnila:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.Paket

Oddelek: Omrežja in internet
192802 (2459) jerriho
»

Modri ADSL + Dial-up

81166 (949) vres.ales
»

Dražji klicni dostop do interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
577992 (6782) kriko1
»

Občutna podražitev klicnega dostopa do interneta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
526579 (6579) darkolord
»

SIOL ADSL 1024/128 (strani: 1 2 )

514721 (3346) Hux

Več podobnih tem