Forum » Strojna oprema » Novejši napajalniki
Novejši napajalniki
#AzZey ::
Z nakupom novejšega napajalnik sem postal čisto zmeden. Na mojem prejšnem napajalniku sem lepo imel vse kable (za disk, matično ploščo, grafično kartico, itd.) Priznam, zadnje čase nisem bil vzporedno z tehnologijo in sem bil zelo zmeden ko sem videl novi napajalnik. Ima samo 3 kable (20pin, za grafično kartico, in še eden mali ko ima 2 reže) ter 7 prostorov za priklapljat (8pin power connector, 2 6pin pci-e, 2 4pin, 2 s-ata connector-ja)
Zdaj me pa zanima če morm dodatno dokupiti te kable da bom sploh lahko računalnik priklopil na elektriko?
Napajlnik je Power LC arkangel 850w
Hvala za odgovore!
Zdaj me pa zanima če morm dodatno dokupiti te kable da bom sploh lahko računalnik priklopil na elektriko?
Napajlnik je Power LC arkangel 850w
Hvala za odgovore!
BuzzFuzz ::
Jaz te ne razumem popolnoma. Omenjen napajalnik ima modularne kable, kar pomeni da jih v napajalnik priklopiš po potrebi. Vsi kabli so priloženi kadar kupiš napajanik. Torej, kupil si napajalnik in nimaš kablov ali imaš napajalnik in si "založil" kable?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega PSU?Oddelek: Strojna oprema | 1723 (1437) | VANR |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17954 (14077) | G_mAn |
» | Napajalnik - hlajenje ohišja.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1513 (1290) | Rippy |
» | izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2790 (2248) | gregor |
» | LC6550GP - Piska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5744 (4838) | Pyr0Beast |