Forum » Pomoč in nasveti » problemi s seagate diskom
problemi s seagate diskom
door_man ::
Imam težave z diskom SEAGATE U4 ST38421A 8.4 GB. In sicer: BIOS disk zazna in tudi v XP-jih ga vidim. Toda: Ko začnem karkoli delati z njim ( kopiranje, formatiranje...) mi čez čas javi napako in potem diska v winsih ni več nikjer niti pod device manager. Tudi po ponovnem zagonu ga niti BIOS ne najde več. Potrebno je computer ugasnt in ponovno prižgat pa je ql. Poleg tega mi pa vsake tolko cajta kar nekaj melje po disku brez razloga pa je popolnoma prazen.
Naredu sem že low level format in seatools diagnostic pa mi je prvič javlo neko napako, da je pač disk defekten drugič je šlo pa skozi brez napak.
Imate kakšno idejo kaj bi lahko bilo in če je možno popravit?
Naredu sem že low level format in seatools diagnostic pa mi je prvič javlo neko napako, da je pač disk defekten drugič je šlo pa skozi brez napak.
Imate kakšno idejo kaj bi lahko bilo in če je možno popravit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diska SATA na NVME in Win10 boot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2649 (1997) | alkoo |
» | Menjava maticne, procesorja in rama (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5288 (4192) | creed |
» | Večina arhivov dobim CRC error!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1971 (1971) | tsatthoggua |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1763 (1645) | andrej_brucek |
» | Včasih mi javi DISK BOOT FAILURE...Oddelek: Strojna oprema | 1562 (1205) | drejcmb |