Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 coudnt start (hp 6735s)
Windows 7 coudnt start (hp 6735s)
ismon1 ::
Živjo!
Ko sem updatou windows 7 mi po ponovnem zagonu ni prišlo v windows...napisalo je: windows coudnt start..imam pa prenosnika hp 6735s.. no če ima še kdo podobne probleme, našel sem kritičen update (oz. 2 ker se mi ni dalo še enkrat poiskusit, kateri je dejansko kritičen)..no to sta:
Hewlett - Packard develpment company..HP mobile
Microsoft browser choice screen update for EEA...
Upam, da komu pomaga. lp
Ko sem updatou windows 7 mi po ponovnem zagonu ni prišlo v windows...napisalo je: windows coudnt start..imam pa prenosnika hp 6735s.. no če ima še kdo podobne probleme, našel sem kritičen update (oz. 2 ker se mi ni dalo še enkrat poiskusit, kateri je dejansko kritičen)..no to sta:
Hewlett - Packard develpment company..HP mobile
Microsoft browser choice screen update for EEA...
Upam, da komu pomaga. lp
mrBlack ::
se kaj drugega javilo ali le to?
ta dva updata mi ne delujeta sumljivo... choice screen je dobilo miljon ljudi, HP mobile pa upam da zadeve ni sesul s sumljivimi driverji:)
Last known good configuration alpa system restore, to bi znalo pomagat... a v safe modu ti dela?
ta dva updata mi ne delujeta sumljivo... choice screen je dobilo miljon ljudi, HP mobile pa upam da zadeve ni sesul s sumljivimi driverji:)
Last known good configuration alpa system restore, to bi znalo pomagat... a v safe modu ti dela?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft najavil tristo milijonsko investicijo v NookeOddelek: Novice / Ostale najave | 9849 (8183) | BALAST |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | Nove reklame za Apple MacintoshOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3342 (3342) | Liker |
» | notesnik za 1235 EUROddelek: Kaj kupiti | 1028 (956) | elasto_mania |
» | Pomoč pri nakupu HP NX9420Oddelek: Kaj kupiti | 1675 (1427) | bob_case |