Forum » Operacijski sistemi » MSI EX-720 in Windows 7
MSI EX-720 in Windows 7
okip32 ::
Naložil sem Windows 7 in zdaj se računalnik zelo zelo dolgo zaganja. Kaj bi lahko to povzročalo? Sem ga že 10x naložil na novo in ni nikoli boljše.
toxius ::
okip32 ::
Original je Vista, ampak ima podporo za Win7 na uradni strani. Zadeva se naloži, potem pa se počasi zaganja in na koncu se sploh ne da več in vedno hoče Win repair. Popravit ga pa ne more. Nekje pri zagonu je težava. Ima pa 4Gb Ram, 9300 GeForce grafika in mislim da 360 Gb disk
niko14 ::
Imel sem iste težave ko sem nakupil ta prenosnik bil je brez operacijskega sistema in ko sem naložil gor windows 7 ultimata 64bit je tam pisalo starting windows kake slabe pol urce in ko sem končno prišel v windows sem najprej naložu najpomembnejše update z windows update pol sm pa inštaliru easy bcd ki ga dobiš tukaj:
http://www.megaupload.com/?d=70VHQ58X ko ga zaženeš in naložiš pojdi pod BCD INSTALL/REPAIR označi Re-create/repair boot files in klikni na Perform action nato pa še pojdi na BOOTLOADER SETUP in klikni instal BCD
nato pa še spodaj označi Install the windows vista /7 bootloader in klikni na Write MBR
to je 110% rešilo moje probleme računalnik se zažene zelo hitro in deluje super.
Upam da je pomagalo probaj pa mi povej da vidim če dela
lep pozdrav iz sončnega Celja
P:S Nimam originalnih Windowsov
http://www.megaupload.com/?d=70VHQ58X ko ga zaženeš in naložiš pojdi pod BCD INSTALL/REPAIR označi Re-create/repair boot files in klikni na Perform action nato pa še pojdi na BOOTLOADER SETUP in klikni instal BCD
nato pa še spodaj označi Install the windows vista /7 bootloader in klikni na Write MBR
to je 110% rešilo moje probleme računalnik se zažene zelo hitro in deluje super.
Upam da je pomagalo probaj pa mi povej da vidim če dela
lep pozdrav iz sončnega Celja
P:S Nimam originalnih Windowsov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: niko14 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441219 (6900) | jedateruk |
» | Naložil sem XP na obsoječe Win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1533 (1246) | vanromy |
» | rabim pomoč glede prostora na pc-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3250 (2967) | Architect |
» | Izbira BOOTA op.sistema WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (887) | VelikiTun |