» »

Facebook slike - problem

Facebook slike - problem

DonMatejo ::

Pozdrav!

Imam problem s facebook aplikacijo, natančneje s sekcijo fotografij. Znanec je dodal fotografije, ki so bile vidne tako njemu, kot ostalim (prijateljem). Nato je kliknil nekaj ali xy, končni rezultat pa je, da fotografije lahko vidijo ostali, pri njemu pa se pojavljajo prazni prostorčki, slike niso več vidne (a na njegovem profilu so). Slik ni brisal, obstaja pa bojazen, da jih je prepovedal).

Ker si želi tudi sam imeti pregled ter kronologijo slik na svojem računu, vas prosiva za pomoč.

Vsak nasvet je dobrodošel, po pravici pa sam nisem uporabnik facebooka in mi je aplikacija kot taka tuja, zato tudi ne znam pravilno postaviti ključnih besed v google.

Zares hvala vsem,
S spoštovanjem,
Matej Meglič

DonMatejo ::

a lahko šeenkrat prosim v premislek ali res nihče ne ve rešitve? ali obrazložim še kaj?

japol ::

- po navadi je problem flash al pa java, dej probi updejtat.
link:
http://get.adobe.com/flashplayer/
- se je pa že zgodilo da je blo treba it v "uporabniški račun" nato klikneš "nastavitve zasebnosti" in "informacije o profilu" in poglej kaj je "samo prijatelji" ali "vsi" ali kaj drugega in izberi nekaj drugega, shrani, nato se odjavi in se ponovno prijavi in nastavi nazaj na prejšnjo in shrani, če me razumeš, da boš malo osvežil.
-je pa od primera do primera različno, pišem to s katerim sem se dejansko srečal
-možno je duri da je slika prevelika,...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: japol ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

deljeno plačevanje s kartico/gotovino

Oddelek: Loža
272933 (1942) FTad
»

Facebook proti izsiljevanju z golimi fotografijami: naložite jih sami (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6524425 (20093) Markoff
»

Uporabniki s Facebookom nezadovoljni, najraje imajo Wikipedijo in Google (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9922238 (19222) Lion29
»

Četudi ga ne uporabljate, Facebook pozna vaše prijatelje (strani: 1 2 3 4 )

18553210 (46748) BaToCarx
»

Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestila

345739 (4065) techfreak :)

Več podobnih tem