Forum » Pomoč in nasveti » Sb-live
Sb-live
Skankulja ::
Ko priklopim liva na radio (sem jih ?e ve? probal) mi "brni". Tak anoying sound (sam ni preglasn).Masa? Kako le to odpraviti?!
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.
Matri[X] ::
Mogoče slišiš transformator na radiu, alpa se frekvenci računalnika in radia ne ujemata.
Jinxy ::
skankulja, pojav je dost pogost, ampak na sreco resljiv....
To, kar ti slisis je "Brum" to pa nastane zato, ker imas racunalnik in ojacevalec priklopljena na 2 razlicni vticnici oz. varovalki....brum pa nastane zaradi razlike v masah obeh vticnic.
Resitev: racunalnik in stolp priklopi v ISTO vtisnico (najboljsa varianta) ali pa na vtikacu za racunalnik ali stolp prekini stik z maso (to ni tako dobra varianta)
LP Jinxy :)
To, kar ti slisis je "Brum" to pa nastane zato, ker imas racunalnik in ojacevalec priklopljena na 2 razlicni vticnici oz. varovalki....brum pa nastane zaradi razlike v masah obeh vticnic.
Resitev: racunalnik in stolp priklopi v ISTO vtisnico (najboljsa varianta) ali pa na vtikacu za racunalnik ali stolp prekini stik z maso (to ni tako dobra varianta)
LP Jinxy :)
msmiha ::
Polej če slučajno nisi vtaknil kabla v vhod za Microfon mogu bi ga v line-in
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
edmund ::
Ehm, je pa še mogoč en razlog. Meni včasih nekaj mrmra, ko scrolam po dokumentih. Ne vedno, včasih pa - pa nimam pojma zakaj...
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
matevzm ::
Tisto pri skollanju se tudi meni zelo redko zgodi, ne vem, intrrupti ali kaj takega.
Brnenje je pa lahko od kaksnega napeljave, ki daje 50Hz motnje, ali pa od vticnic.
Brnenje je pa lahko od kaksnega napeljave, ki daje 50Hz motnje, ali pa od vticnic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumenje v zvočnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 4197 (1869) | TheBlueOne |
» | brum v zvočnikih kriv je štrom!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8697 (5918) | settler |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7513 (5289) | bullet321 |
» | Brum na TV-ju?Oddelek: Zvok in slika | 3535 (2960) | pile81 |
» | Ful čudn problem z maso v avtuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1933 (1654) | Tero |