Forum » Programiranje » Instalacija python eggs
Instalacija python eggs
Isotropic ::
obstaja se kaksna moznost installa python egga razen tistega easy install? ker hec je v tem, da mi sef le-tega ne dovoli, ker noce tvegat, da bi bilo karkoli narobe z pythonom... (if it aint broken... -- easy inst to, modul sam lahko lavfam, ce pogruntam, kako se ga se includa), jaz pa itak nimam pravic (linux).
je mozno, da povem samo path do modula (direktorij) in klicem from module import * ?
obstaja kje kaksna dokumentacija? sem videl neke reference nanjo, ampak nisem nasel.
je pa py 2.4, tko da "Per-user site-packages Directory" ne bo delal
je mozno, da povem samo path do modula (direktorij) in klicem from module import * ?
obstaja kje kaksna dokumentacija? sem videl neke reference nanjo, ampak nisem nasel.
je pa py 2.4, tko da "Per-user site-packages Directory" ne bo delal
- spremenil: Isotropic ()
Kami ::
Za tvoje namene bi bil zelo primeren virtualenv.
Pač se dogovoriš s šefom, da se namesti virtualenv potem pa po želji ustvarjaš virtualna okolja, ki so lahko popolnoma izolirana (--no-site-packages) od glavne namestitve.
Seveda potem tvojo aplikacijo poganjaš pod ustvarjenim okoljem.
Pač se dogovoriš s šefom, da se namesti virtualenv potem pa po želji ustvarjaš virtualna okolja, ki so lahko popolnoma izolirana (--no-site-packages) od glavne namestitve.
Seveda potem tvojo aplikacijo poganjaš pod ustvarjenim okoljem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win32api problem med sereverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (839) | nsa_ag3nt |
» | [python] težave z namestitvijo setuptools, pypiOddelek: Programiranje | 861 (757) | ragezor |
» | Poletje v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 5273 (4340) | 69charger |
» | Kako začeti programirat?Oddelek: Programiranje | 3264 (2603) | brodul |
» | Pomoc pri linuxuOddelek: Programska oprema | 1201 (1041) | Blazs |