Forum » Omrežja in internet » Ebay
Ebay
Ales47 ::
Mene zanima, ce lahko kot slovenec (=D) kaj prodam na E-bay ( ker je samo angleski oz nemski jezik oz uradna ebay stran , pac ni slovenske :S ). Ne morem si predstavlati , kako bi to slo z denarjem itd. Ce ja, rabim samo bancno kartico a ne ?
Hvala
Hvala
ZGI ::
Potrebuješ Mastercard ali VISo, nekateri jambrajo da nakazila na kreditne kartice z paypala ne delujejo, ampak to je menda odvisno od banke do banke.
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.
LuGi ::
Nakazila na Viso Electron (Abanka) preverjeno delujejo. Prodajaj na UK.. oznacis da prikaze na vseh.. dolocis ceno in ostale opcije (buyitnow,make offer, liciticaja, reserve price...) in na koncu se poglej fee ki si ga vzame ebay od prodaje izdelka.. =)
Samson ::
Visa od SKB tudi komot dela. Preverjeno ker je bil refund in je sedlo nazaj na kartico in racun...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
KoMar- ::
Komot prodaš... plačajo ti na tvoj PayPal račun, od tam pa denar "nakažeš" na svojo VISA kartico.
Sicer je pa prodajanje WoW računov bojda prepovedano in eBay ni tako neresen kot Bolha... imajo pa tudi funkcijo Report, tako da ne bit presenečen potem...
Sicer je pa prodajanje WoW računov bojda prepovedano in eBay ni tako neresen kot Bolha... imajo pa tudi funkcijo Report, tako da ne bit presenečen potem...
jizzer ::
Zdravo.
No dobil sem SKB bančno kartico zgleda približno takole:
Pa me zanima če se kakorkoli da kupovat s tem prek interneta? Online games pa to...?
Hvala!
No dobil sem SKB bančno kartico zgleda približno takole:
Pa me zanima če se kakorkoli da kupovat s tem prek interneta? Online games pa to...?
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
CleanPower ::
imam eno vprašanje:
na ebayu sem eno stvar naročil kliknil tisto commit to buy, vendar še nisem plačal. v tem času sem čisto pozabil na ebay in stvar kupil v fizični trgovini. sedaj so mi poslali nek mejl. kaj naj naredim da mi ni treba tega plačat? ker nočem kupit tega izdelka, ker ga sedaj že imam?
hvala za pomoč
na ebayu sem eno stvar naročil kliknil tisto commit to buy, vendar še nisem plačal. v tem času sem čisto pozabil na ebay in stvar kupil v fizični trgovini. sedaj so mi poslali nek mejl. kaj naj naredim da mi ni treba tega plačat? ker nočem kupit tega izdelka, ker ga sedaj že imam?
hvala za pomoč
LuGi ::
brr
Napiši mu mail in ti bo skinil ponudbo drugače bos pac dobil negativni feedback (neresnez)
Napiši mu mail in ti bo skinil ponudbo drugače bos pac dobil negativni feedback (neresnez)
NazgulRR ::
A ni tako, da kupci več ne morejo dobiti negativnega feedbacka??
Drugače pa ja, CleanPower..bodi fer in kupi..ali pa ponudi, da vsaj pokriješ stroške avkcije.
Drugače pa ja, CleanPower..bodi fer in kupi..ali pa ponudi, da vsaj pokriješ stroške avkcije.
mayhem ::
Pišlji po mailu in ti bo stvar izbrisal.
Meni se je tudi že to zgodilo pa je šlo vse OK:)
Meni se je tudi že to zgodilo pa je šlo vse OK:)
Lep pozdrav.....
Kliknil si "commit to buy". Torej prevzemaš vso odgovornost. Da ne omenjam, da mora prodajalec plačat provizijo eBayu tudi, če mu potem zatežiš, da naj tvoj nakup stornira. Skratka, ne tega počet, ker ni pošteno.
echoman ::
Zanima me, kje je bolje kupiti igro - na ebay-u ali amazon-u? Pri amazon-u je cena veliko manjša, vendar nevem kako je glede poštnine. Na ebay.de sem preračunal, da 10 izvodov igre pride 25EUR. Zanima me, kje je igro na splošno bolje kupiti, kaj moram paziti pri nakupu (nameravam kupiti več izvodov) in pa kaj bo (če bo) poleg poštnine potrebno plačati?
Zanima me tudi, kako bi lahko zapakiran DVD poslal preko Pošte SLO nekomu na dom?
Hvala in LP! :)
Zanima me tudi, kako bi lahko zapakiran DVD poslal preko Pošte SLO nekomu na dom?
Hvala in LP! :)
St235 ::
Amazon ima ponavadi precej drago poštnino. Drugače pa preglej namenske strani kot so zavvi in podobno.
Preprodaje se je pa najboljše lotiti kar z pošiljanjem po povzetju v oblazinjeni kuverti. Bo imela davčna manj dela, ko ti bo posel zalaufal.
Preprodaje se je pa najboljše lotiti kar z pošiljanjem po povzetju v oblazinjeni kuverti. Bo imela davčna manj dela, ko ti bo posel zalaufal.
Vse je že odgovorjeno v mnogih podobnih temah tu na S-T. Sicer pa: znotraj EU ni nobenih drugih dajatev.
Lekss ::
Mene pa zanima naslednje, ker sem že spoznal, da ne morem prodajat po e-bayu brez kreditne kartice in ker je žal ne morem bobit (nimam rednega dohodka), bi si, če je možno, v drugi državi odprl os. bančni račun (v mojem primeru v Nemčiji) in nakazoval in prejemal na ta račun.
Je to izvedljivo ali imate kakšen drug nasvet.
hvala
Je to izvedljivo ali imate kakšen drug nasvet.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 772640 (204) | mgermo |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137702 (17666) | igi82m |
» | eBay prodajaOddelek: Loža | 3593 (2441) | andrejag |
⊘ | [Ebay] Terjatva zaradi neplačila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18572 (15224) | Tilen |
» | ebay.de PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3510 (2326) | Tilen |