Forum » Omrežja in internet » Blacklisted?!?
Blacklisted?!?
Jonathan ::
Zdravo,
pred nekaj dnevi sem nabavil slovensko gostovanje in vse je bilo v najlepšem redu. Včeraj zvečer pa mi njihova stran ni več delovala, enako velja za mojo stran. Mislil sem, da se jim je pač sesulo, a zdaj gledam preko proxyev in preko kolegov, da njim stran deluje, oziroma obe strani. Meni pa nobena... kao da strani ni mogoče najti.
Je možno, da so me blacklistali? Sicer nimam pojma zakaj...
pred nekaj dnevi sem nabavil slovensko gostovanje in vse je bilo v najlepšem redu. Včeraj zvečer pa mi njihova stran ni več delovala, enako velja za mojo stran. Mislil sem, da se jim je pač sesulo, a zdaj gledam preko proxyev in preko kolegov, da njim stran deluje, oziroma obe strani. Meni pa nobena... kao da strani ni mogoče najti.
Je možno, da so me blacklistali? Sicer nimam pojma zakaj...
Tilen ::
Najbolje bo, da se obrneš na njihovo tehnično pomoč. Tukaj lahko le ugibamo, ker nimamo dostopa do omenjenih strežnikov.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Jonathan ::
Tja not vtipkam moj IP ali IP njihovega serverja?
Če dam not moj IP, mi pokaže da nisem blacklistan..
Če dam not moj IP, mi pokaže da nisem blacklistan..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jonathan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenovljena spletna stran rtvslo.si - mnenjeOddelek: Izdelava spletišč | 3008 (1205) | MrStein |
» | Gmail SMTP strežnik ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 1089 (874) | nuclear |
» | Pošiljanje večje količine mailovOddelek: Programska oprema | 2159 (1787) | NeMeTko |
» | Analiza slovenskega Facebook botneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15554 (12480) | ABX |
» | Aktivacija Windows 7 že razbita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23228 (11757) | MrStein |