Forum » Izdelava spletišč » pomoc pri izdelavi strani
pomoc pri izdelavi strani
hanuman ::
Potreboval bi nekoga, ki zna delati internetne strani. Imam namrec stran ki bi jo rad sam dokoncal, vendar pa, ker sem v tem zacetnik, bi potreboval pomoc nekoga "ki se malo bolj spozna", da bi ga potem spraseval kaka noob vprasanja, kot so naprimer, "kako pa dam flash animacijo not?, a se da dve koloni texta z css-jem nardit" itd...
Uslugo sem pripravljen ustrezno nagraditi.
interesenti mi na PM pustite gsm in vas poklicem, lahko pa me poklicete vi na 051 804 830
Uslugo sem pripravljen ustrezno nagraditi.
interesenti mi na PM pustite gsm in vas poklicem, lahko pa me poklicete vi na 051 804 830
Quake or be Quaked
Tr0n ::
Pac skriptni program, ki ti omogoca dinamicno urejanje. Rabis kaksno bazo, ponavadi MySQL in PHP na strezniku in se ne rabis zafrkavat z designom (na voljo je ogromno ze narejenih design templatov) in updejtom strani.
zaenkrat ne rabim nobene baze podatkov, gre za simple stran, ki se ne bo spreminjala, ce pa se ze bo bom pac odprl HTML in spremenil kak stavek, in to je to. Rabim pa pomoc, recimo ce bi hotel dati not flash animacijo, video z youtubea, 3 kolonski layout, zafrkancije z divi, image wrap, optimizacijo za google search, da ce nekdo vpise kljucno besedo da nisem na 74 strani, in take stavri. Jaz bi to ze vse sam naredil. Rabim pa nekoga da mi malo razlozi logicno kako naj kaj naredim. Pac enga tutorja za noob vprasanja. Recimo kaj pa je "PHP?", "pa se meni izpalaca z PHP-jem zezat ce mam simple stran?" "Ej image mi noce texta odrint" itd itd...Tko kot je vsak imel pac nekega guruja da ga vprasa. Ker pac nobenga ne poznam sem pripravljen za uslugo nekaj placati, ni veliko bolje je pa kot nic.
Potekalo pa bi nekako takole da bi ga poklical ko bi imel problemcekin mu ga razlozil, ter mu poslal se kodo da veva oba tocno zakaj se gre. Na zacetku bo tega klicanja malo vec scasoma pa vedno manj, saj tudi sam po netu berem tutoriale. Stran je ze v izdelavi, za taksno obliko pomoci pa sem se odlocil ker za kaksen konkreten problem na netu ne najdem resitve, oziroma preeeeedolgo traja, preden odkrijem kar me je zanimalo. Mnogo lazje je poklicati "struckota" ki "mu je vse jasno".
Potekalo pa bi nekako takole da bi ga poklical ko bi imel problemcekin mu ga razlozil, ter mu poslal se kodo da veva oba tocno zakaj se gre. Na zacetku bo tega klicanja malo vec scasoma pa vedno manj, saj tudi sam po netu berem tutoriale. Stran je ze v izdelavi, za taksno obliko pomoci pa sem se odlocil ker za kaksen konkreten problem na netu ne najdem resitve, oziroma preeeeedolgo traja, preden odkrijem kar me je zanimalo. Mnogo lazje je poklicati "struckota" ki "mu je vse jasno".
Quake or be Quaked
LapD ::
Ta guru se imenuje google in ve odgovore na vsa tvoja vprašanja. Pa še hitreje je kot ta "tutor", razen seveda če ne sedi zraven tebe :)
web&motion designer
no ne mislim ravno tako, sem razlozil zakaj tocno rabim osebo in ne nepregledno goro podatkov. Nisem se tako dalec da bi znal tocno z strokovnim izrazom poiskati kar potrebujem, zato je lazje nekomu razloziti z domacimi besedami in potem on rece " aha... stekam ti bi rad imel voting poll" ker ne verjamem da bom html kodo nasel ce bom iskal prek googla "glasovanje ne internetu" ce se temu rece recimo "voting poll php". In tako naprej...
Drugace pa prosim ce se oglasijo samo zainteresirani, da ne bom na koncu jaz tukaj tutor tistim, ki ne znajo brati kaj potrebujem in mi razlagajo nekaj cesar ne potrebujem. Ja poznam Google, znam searchat, samo izdelava web pagea pa je nekaj kjer se se lovim zato rabim pomoc nekoga ki se spozna, tako kot se nihce tukaj ni nicesar naucil sam, ampak je vedno imel nekoga ki ga je povprasal o tem ali onem.
Drugace pa prosim ce se oglasijo samo zainteresirani, da ne bom na koncu jaz tukaj tutor tistim, ki ne znajo brati kaj potrebujem in mi razlagajo nekaj cesar ne potrebujem. Ja poznam Google, znam searchat, samo izdelava web pagea pa je nekaj kjer se se lovim zato rabim pomoc nekoga ki se spozna, tako kot se nihce tukaj ni nicesar naucil sam, ampak je vedno imel nekoga ki ga je povprasal o tem ali onem.
Quake or be Quaked
No, se ena prednost CMSjev je njihova modularna oz. plugin zasnova. Ko imas enkrat osnovno stran postavljeno in rabis recimo poll, ga enostavno instaliras preko CMS admin vmesnika in ga imas nastavljenega in delujocega na strani v eni minuti.
Ne rabis "struckota", ampak eno/dve uri, da si malce pogledas kako CMSji delujejo.
Ne rabis "struckota", ampak eno/dve uri, da si malce pogledas kako CMSji delujejo.
stekam to vse, sam zame je to ze advanced. Tole ze imam izdelano www.grifgraf.si Kot se vidi je stran v izdelavi samo dosti bolj kot je sedaj se ne bo spreminjala. To je simple stran, in nimam casa iti cez jomlo, jquery, php, cms, xhtml, in kasti se vem vse zato da dokoncam to stran. Verjamem da vse to pomaga verjamem pa da je za stran kot bo ta dovolj html ali xhtml in css.
Quake or be Quaked
Ok, bom tako vprasal.
Bos imel na strani web aplikacije v stilu redno azuriranih strani in novic, vprasalnikov, poll-ov, komentarje od obiskovalcev, forum, statistiko obiskov ipd.?
Ce je odgovor da, lahko na simple HTML pozabis.
Bos imel na strani web aplikacije v stilu redno azuriranih strani in novic, vprasalnikov, poll-ov, komentarje od obiskovalcev, forum, statistiko obiskov ipd.?
Ce je odgovor da, lahko na simple HTML pozabis.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Tron dej please preberi kaj sem napisal v prejsnjEm postu. Se link do strani sem ti dal. A ti ta stran kot je trenutno izgleda da bo imela "web aplikacije v stilu vprasalnikov, poll-ov, komentarje od obiskovalcev, forum, statistiko obiskov, redno azurirane novice ipd." Saj pa sem ja napisal da bo taksna kot je. Treba je izdelat se meni, podstrani ki bodo vec ali manj take z drugim textom , se kje kaka slikica in to je to.
Quake or be Quaked
In za prihodnost ne nacrtujes, da bos stran urejal, jo nadgradil, polepsal, spreminjal? Stran bos postavil in jo pustil taksno, kot je?
ja ze zdaj jo bom naredil lepo. :)
gre se za to da bom odprl sp. sem graficni oblikovalec tako da indesign, photoshop, illustrator have no secrets for me. Za to rabim met to stran, ki bo samo info za stranke kjer bodo gor, refernce (slike mojih dosedanjih umetnij :), kontakt in cenik. Thats all, ne mislim postavljati konkurencnega cnn-a. Ce pa bomk kdaj v prihodnjosti imel bodisi cas bodisi denar, pa bom stran izdelal tako kot se gre z vsemi sodobnimi candy-ji ali pa mastno placal profesionalcem da mi to naredijo z vsemi bazami strank, njihovimi dostopi do njihovega narocila, online kalkulacijo narocila itd itd. Zaenkrat pa simple as I said.
ce bom cez cas pac spremenil email naslov ali pa dodal kontakt sodelvca, bom pac rocno odprl *.html in vnesel na roko in sejval in voila, stran bo updejtana. 1 min job. Zakaj bi nekaj kompliciral ce ne rabim
v glavnem Tron mene bolj zanima se ti javljas ali ne?
gre se za to da bom odprl sp. sem graficni oblikovalec tako da indesign, photoshop, illustrator have no secrets for me. Za to rabim met to stran, ki bo samo info za stranke kjer bodo gor, refernce (slike mojih dosedanjih umetnij :), kontakt in cenik. Thats all, ne mislim postavljati konkurencnega cnn-a. Ce pa bomk kdaj v prihodnjosti imel bodisi cas bodisi denar, pa bom stran izdelal tako kot se gre z vsemi sodobnimi candy-ji ali pa mastno placal profesionalcem da mi to naredijo z vsemi bazami strank, njihovimi dostopi do njihovega narocila, online kalkulacijo narocila itd itd. Zaenkrat pa simple as I said.
ce bom cez cas pac spremenil email naslov ali pa dodal kontakt sodelvca, bom pac rocno odprl *.html in vnesel na roko in sejval in voila, stran bo updejtana. 1 min job. Zakaj bi nekaj kompliciral ce ne rabim
Quake or be Quaked
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hanuman ()
pac nekoga bom gnjavil po telefonu in za njegove odgovore bi mu dal ene 50 - 100 EUR
pa ce ma 10 EUR na uro je to 10 ur gnavljenja kar pa jih zagotovo ne bo. Gre se pac za pomoc ce kaj ne bom vedu da ga pac zvrcnem. Lahko bi tudi tukaj gnjavil folk na random "imam problem z tem in tem" sam to mal traja preden pravi odgovor dobim. Zato ker pa to rabim kadar rabim sem pripravljen placat
pa ce ma 10 EUR na uro je to 10 ur gnavljenja kar pa jih zagotovo ne bo. Gre se pac za pomoc ce kaj ne bom vedu da ga pac zvrcnem. Lahko bi tudi tukaj gnjavil folk na random "imam problem z tem in tem" sam to mal traja preden pravi odgovor dobim. Zato ker pa to rabim kadar rabim sem pripravljen placat
Quake or be Quaked
ne bruto ne neto ampak na roko za v zep. Ur 5-15 odvisno od "guruja" kako bo znal stvari razloziti
No sej se mi je zdelo, sam da si ti malo zongliral z besedami kot so cms Wordpress, Joomla in podobni in izpadel kao neki hud geek ki se z HTMLjem ne ubada vec, meni pa vzel cas za 10 postov.
Thanks for nothing
Ne. Static HTML is for noobs. :)
No sej se mi je zdelo, sam da si ti malo zongliral z besedami kot so cms Wordpress, Joomla in podobni in izpadel kao neki hud geek ki se z HTMLjem ne ubada vec, meni pa vzel cas za 10 postov.
Thanks for nothing
Quake or be Quaked
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hanuman ()
Gost ::
Ok, bom premislil, morda te kmalu kontaktiram in se zmeniva za detajle.
Drugače pa brezplačni nasveti:
- takoj odstrani in zakleni dostop do svoje spletne strani
- tvoj pristop je zgrešen (če želiš sam postavljati strani, posveti več časa samostojnemu učenju)
- če želiš vseeno na koncu nekaj sam znati, si preberi tutoriale in dokumentacijo okrog html in css (najboljše je kar kakšna knjiga)
- potem greš kar na učenje server side jezika (html in css se osvoji relativno hitro)
- flash animacije so malo za zraven (za kvaliteto pri kodiranju actionscripta pa računaj na učenje od nekaj mesecev do nekaj let)
Drugače pa brezplačni nasveti:
- takoj odstrani in zakleni dostop do svoje spletne strani
- tvoj pristop je zgrešen (če želiš sam postavljati strani, posveti več časa samostojnemu učenju)
- če želiš vseeno na koncu nekaj sam znati, si preberi tutoriale in dokumentacijo okrog html in css (najboljše je kar kakšna knjiga)
- potem greš kar na učenje server side jezika (html in css se osvoji relativno hitro)
- flash animacije so malo za zraven (za kvaliteto pri kodiranju actionscripta pa računaj na učenje od nekaj mesecev do nekaj let)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
HardFu ::
hanuman za 25$/mesec ti Lynda ponuja OGROMNO materiala, kar pomeni da si za tistih 100EUR lahko subscriber vec kot 4 mesece. Vsa predavanja so v video obliki, kar pomeni da 'tutorja' spremljas kako klika in tipka na svojem racunalniku. IMHO dosti boljse, kot pa ce ti nekdo razlaga detajle brez da bi videl celotno sliko, ce me razumes.
Povprecni tecaj traja 5-10ur, kar pomeni da lahko v enem dnevu pregledas snov, zacnes delat na svojem projektu, in potem si ogledujes samo se poglavja, ki jih v tistem trenutku (ko se ti zatakne) rabis. Iz izkusenj ti garantiram, da je vredno vsakega EUR.
Povprecni tecaj traja 5-10ur, kar pomeni da lahko v enem dnevu pregledas snov, zacnes delat na svojem projektu, in potem si ogledujes samo se poglavja, ki jih v tistem trenutku (ko se ti zatakne) rabis. Iz izkusenj ti garantiram, da je vredno vsakega EUR.
http://codeable.io
Vice ::
Hanuman glede na to da rabiš nekaj simple poizkusi glede pomoči tukaj. Ta bi ti bil pripravljen tako narediti kot svetovati za tebi ugodno ceno. ;)
bluefish ::
ja sej tipicno za zajeban narod kot smo slovenci. "Geeki" cel dan zdijo na forumu pa ne zato da bi pomagali ljudem, cemur je forum prvenstveno namenjem ampak da zajebavajo ljudi in pametnim kazejo svojo nezrelost. Cim pa se odpravis na kak tuj forum pa dozivis popolnoma drugacno izkusnjo
Quake or be Quaked
hanuman, delno imas prav, ampak poglej realno, ce mi nekdo naroci spletno stran ali programiranje potem mu (naprimer) racunam 25EUR/h. Da sem se naucil vsega znanja, ki ga imam sem rabil vec let in ogromno potrpezljivosti. In sedaj pricakujes, da bom to znanje za borih 10EUR/h delil s tabo, poleg tega pa ti bom na telefonu na voljo kadar se ti bo "dvignilo". Skratka, ce pogledas iz tega zornega kota, potem si ti z butastim (naivnim) vprasanjem odprl thread. Kako lahko potem pricakujes da bodo odgovori kako drugacni?
Kaj pa manjka mojemu zadnjemu nasvetu, predlogu??? Kdo od vas tukaj je pa pripravljen kaj povedati ali pa narediti za 10EUR/h?
Oziroma je kakšen , ki bi naredil kar si želi za 50-100EUR? verjetno ne. Zdaj če mu pa tisti poba lahko pomaga pa kaj češ boljšega, če mu pač ne bo ga ne bo plačal. hanuman verjetno nima namena s stranjo kaj "služiti", da bi se mu splačalo investirati recimo 1kEUR. Eni pač imajo stran tudi zaradi boljšega spanca, drugi si rajši kupijo moped, elektonski glavnik whatever... seveda razen, če misli s tem služit potem pa itak ni pomoči tudi za 500EUR ali več s takšnim mišlenjem. Zdaj če se kdo boji takšne konkurence pa no comment.
Oziroma je kakšen , ki bi naredil kar si želi za 50-100EUR? verjetno ne. Zdaj če mu pa tisti poba lahko pomaga pa kaj češ boljšega, če mu pač ne bo ga ne bo plačal. hanuman verjetno nima namena s stranjo kaj "služiti", da bi se mu splačalo investirati recimo 1kEUR. Eni pač imajo stran tudi zaradi boljšega spanca, drugi si rajši kupijo moped, elektonski glavnik whatever... seveda razen, če misli s tem služit potem pa itak ni pomoči tudi za 500EUR ali več s takšnim mišlenjem. Zdaj če se kdo boji takšne konkurence pa no comment.
bluefish ::
Če bo nasvete iskal pri tistem nadebudnežu, potem ne bo odnesel prav veliko znanja - ceni primerno.
Ja poglej cena je navedena 50-100. Malo utopično je pričakovati, da se boš z drobižem odpeljal BMW-ju. Za kakšnega Trabanta bi pa bilo dovolj. Je pa jasno, da je tukaj več tistih, katerih storitve so luksuz nadobudnim e-uporabnikom. Tako da je moj predlog v tem primeru najbolj optimalna rešitev.
p.s. seveda razen če se ne najde kakšen dobrotnik in izlije svoje znanje in s tem razbije ta "mit" o Slovencih
p.s. seveda razen če se ne najde kakšen dobrotnik in izlije svoje znanje in s tem razbije ta "mit" o Slovencih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
Tody ::
Tale forum je zelo dober in zelo veliko ljudem smo pomagal z veliko stvarmi, je pa res da nočemo ljudem lovit ribe, raje jih naučimo kako se lovijo :)
hanuman, delno imas prav, ampak poglej realno, ce mi nekdo naroci spletno stran ali programiranje potem mu (naprimer) racunam 25EUR/h. Da sem se naucil vsega znanja, ki ga imam sem rabil vec let in ogromno potrpezljivosti. In sedaj pricakujes, da bom to znanje za borih 10EUR/h delil s tabo, poleg tega pa ti bom na telefonu na voljo kadar se ti bo "dvignilo". Skratka, ce pogledas iz tega zornega kota, potem si ti z butastim (naivnim) vprasanjem odprl thread. Kako lahko potem pricakujes da bodo odgovori kako drugacni?
No ja sej pravim lahko bi na random, postavljal vprasanja v forum pa bi mi uporabniki pomagal. Tako pa sem rekel raje placam enmu za uslugo da ga gnjavim kot pa da gnjavim folk kar vsepovprek. Zdaj pa mi razlozi kdo je kle butast. Folk ki bo raje zastonj pisaril po forumu 15 minut, ali nekdo ki bo to isto povedal po telefonu za 100€. Gre se predvsem za to da je to malce nenavadna ponudba in nekateri rabijo nekaj casa da skapirajo za kaj se gre. Sicer pa tudi sam sem graficni oblikovalec in imam znanje ki sem ga nabiral skozi leta in ga vseskozi upgreadam, pa vseeno ce me kdo kaj povprasa, ker kao obvladam mu z veseljem pomagam. Kot geek bi moral razumeti da je forum namenjen predvsem pomoci med uporabniki ne pa "kurcenju" in zajebavanju pomoci potrebnih. Jaz potrebujem pomoc, in sem bil fer ter ponudil 100€. Razlozil sem kaj rabim, in preprican sem da je ogromno ljudi tukaj ki jim 100€ kaj pomeni in da niso vsi placani 25€ na uro.
Quake or be Quaked
Hanuman, mislim da ti nisi dojel da se vsi delajo norca ker si tako trdno preprican da je 100EUR dovolj za kar zelis v zameno.
Norca? nevem kdo je tu norec, jaz ki posteno ponudim nekaj denarja za malo pomoci, ali ljudje ki visijo na internetu samo zato da se delajo norca iz normalnih ljudi, pri tem pa mislijo kako so pametni. Nihce ni pripravljen nikomur pomagat, sedaj tudi za denar ne vec, sam pohlep in napuh vsepovsod, tako da sploh ni cudno da bo slo vse u kurac, sicer pa verjetno sem bil res nor da sem sploh pomislil da bi mi kdo pomagal. Bi pa rad videl enega samega tukaj, ki mu ni nihce pomagal in to zastonj, pa najsi bo to pri programiranju, uporabljanju racunalnika ali brisanju lastne riti. Noben dosezek ni da nekdo misli da je something samo zato ker je ze leta user slotecha ali pa nekaj ve kar drugi ne. Biti cloveski pa je.
Quake or be Quaked
Ne bom se vec ukvarjal s tabo ker ti enostavno ne prime, se zadnjic:
- Kljub nekaterim pripombam so nekateri dejansko izrazili kaksen nasvet ali dva, ce ti ne rata izluscit koristnega, tvoj problem
- Po zgoraj napisanem sklepam da ti sprejemas samo pomoc, kakrsno si si zamislil in ne kakrsno so ti nekateri pripravljeni ponudit
- Po eni strani omenjas pohlep in napuh. Ta medalja ima dve strani. Ti si potem izkoriscevalec, ker moje tezko prigarano znanje tako nizko cenis
- Ce zelis live help imas zato IRC na freenodeu kjer imas na vsako spletno temo pomoc. Tam pomagajo zastonj in relativno hitro.
- Omenil sem ti lynda.com kjer imas na tone gradiva, ce ti taksen nacin ucenja ni po godu, tvoj problem
- Nisem noben posebnez ker sem ze leta clan ST, si znam pa za spremembo sam obrisat rit - se pravi resit problem, brez da bi koga gnjavil
- Izdelava spletnih strani je posel, industrija in sam imam podjetje, ne dobrodelne organizacije.
Malce poglej sirso sliko in nehi jamrat.
- Kljub nekaterim pripombam so nekateri dejansko izrazili kaksen nasvet ali dva, ce ti ne rata izluscit koristnega, tvoj problem
- Po zgoraj napisanem sklepam da ti sprejemas samo pomoc, kakrsno si si zamislil in ne kakrsno so ti nekateri pripravljeni ponudit
- Po eni strani omenjas pohlep in napuh. Ta medalja ima dve strani. Ti si potem izkoriscevalec, ker moje tezko prigarano znanje tako nizko cenis
- Ce zelis live help imas zato IRC na freenodeu kjer imas na vsako spletno temo pomoc. Tam pomagajo zastonj in relativno hitro.
- Omenil sem ti lynda.com kjer imas na tone gradiva, ce ti taksen nacin ucenja ni po godu, tvoj problem
- Nisem noben posebnez ker sem ze leta clan ST, si znam pa za spremembo sam obrisat rit - se pravi resit problem, brez da bi koga gnjavil
- Izdelava spletnih strani je posel, industrija in sam imam podjetje, ne dobrodelne organizacije.
Malce poglej sirso sliko in nehi jamrat.
Pa gdo je sploh tebi kaj rekel? Ne stekam kaj se silis v ospredje. Lepo da si me napotil na lyndo.com, kjer je dejansko vredno vsakega EUR kot pravis, in za to ti hvala. Za vse ostalo pa ti povem samo to da sem ze od zacetka tega threada prosim naj se oglasijo samo interesenti ki so pripravljeni pomagat za taksno vsoto denarja, in ne drugi ki me skusajo prepricevati v neko svojo vizijo kaj jaz potrebujem in cesa ne. Ce se nihce ne bo oglasil tudi prav, prepricevati me pa res ni treba. Kar pa se izkoriscevanja tice a potem ti stranki ko ji naredis internetno stran zakasiras 100.000 kolikor je stala vsa ta tvoja dosedanja izobrazba ali 1000EUR kolikor dejasnko stane internetna stran. Tako tudi jaz ponujam 100EUR za samo par nasvetov in ne za tvojo kompletno rit z vsem znanjem ki ga premores. Upam da razumes napisano ce ne ti ne pomaga vse to znanje ki ga imas ce ne razumes preprostega stavka. Lahko da je 100EUR zate izkoriscanje z moje strani a to je relativno misljenje, nekomu je 100EUR ogromno denarja za par nasvetov , nekomu ravno prav nekomu pa premalo. Jaz vem kaj potrebujem in sem to posteno ovrednotil, in nisem nikogar silil v nic, zato se ne rabis pocutiti ogrozenega.
Quake or be Quaked
DT232 ::
Zakaj pa nekomu daš 100EUR, da ti naredi spletno stran oz. to kar ti želiš je samo vizitka. Mislim, da bi si že nekdo našel čas za tistih par urc dela, da bi to naredil. Razen , če bi se rad naučil, potem je to druga stvar.....
LP
LP
Gost ::
hanuman,
bonus brezplačni nasveti:
- Nauči se slovnice in olike. Si na javnem forumu in vsak lahko pove v okviru teme pove, kaj si misli.
- Z nekaterih strani si dobil izjemno konkretne nasvete in ko boš spil v miru eno kavo, jih ponovno preberi ter izlušči iz njih čimveč.
- V poslovnem svetu v katerega vstopaš, bo potrebno veliko veliko potrpežljivosti in ustreznega odnosa.
bonus brezplačni nasveti:
- Nauči se slovnice in olike. Si na javnem forumu in vsak lahko pove v okviru teme pove, kaj si misli.
- Z nekaterih strani si dobil izjemno konkretne nasvete in ko boš spil v miru eno kavo, jih ponovno preberi ter izlušči iz njih čimveč.
- V poslovnem svetu v katerega vstopaš, bo potrebno veliko veliko potrpežljivosti in ustreznega odnosa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
SmeskoSnezak ::
Men se zdi, da ste mal sitni že s temi vašimi nasveti. Človek je odprl temo in točno napisal, kaj hoče. VI ga pa še kar gnjavite in mu sitnarite, kaj je bolje. Pustite ga na miru, bodite rajš tiho in idite delat kaj bolj pametnega! :P
@ Pusti soncu v srce... @
Tody ::
Vsak, ki je kadarkoli delal na "help line" ve da teh 100 eur pač ne odtehta vseh čudnih zahtev, ki jih imajo ljudje. Potem raje ne sprejmeš denarja in ohraniš dobro ime. Če človek hoče imeti spletno stran je dosti kandidatov da mu jo naredijo, cena je stvar dogovora. Če ma specifičen problem naj pove bomo pomagal če bomo znal, vsak dan to naredil 5-6 ljudi nevem zakaj nebi mogel on. Če misli kdo da si zmišlujem vse to lahko preberete naslednjo spletno stran http://clientsfromhell.tumblr.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 276996 (2647) | javor33 |
» | Spletna stran - cena (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8457 (6310) | GrX |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16682 (10498) | Netrunner |
» | Koliko bi vi zaračunali za to spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 4486 (3342) | System |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 24513 (23001) | Ziga Dolhar |