» »

Portal za personalizacijo

Portal za personalizacijo

Eggotrip ::

Kar nekaj mesecev smo se ukvarjali s projektom, ki bo v kratkem pričel tudi komercialno pot. Želeli smo pripraviti portal, preko katerega si bo vsak lahko naredil lastne majice, kape, priponke, plakate, ... in jih v treh dneh dobil na dom. Vsi, ki imajo dobre ideje, pa si lahko v parih minutah postavijo svojo spletno trgovino in zbirajo provizijo od prodanih izdelkov z njihovimi motivi.

Pred lansiranjem bi radi dobili čim več relevantnih feedbackov o najrazličnejših stvareh (kakšna se vam zdi spletna stran, kako deluje, kako je uporabniku prijazna, koliko hroščev smo pozabili, kakšne se vam zdijo cene, ...). Ker verjamemo, da je na slo-techu veliko takšnih, ki ste lahko še kako konstruktivni kritiki, smo pač objavili ta post. In vas naprošamo za odziv ... lahko kar preko te teme.

Še link: www.eggotrip.com

p.s.: tema je sicer precej blizu komercialni objavi ... vendar, obljubim, da se bomo oddolžili s tem, da bomo tudi slo-tech.com uvrstili v marketinško akcijo ob lansiranju ;-) In da bomo že prej poskrbeli tudi za simbolične nagrade za vse tiste, ki boste konstruktivno pomagali s kakim komentarjem.

Hvala za sodelovanje,

Ekipa Eggotrip

bluefish ::

Samo na hitro: na prvi strani je manjši lapsus - Brebrskaj obstoječe.

HardFu ::

Grafika je dolgocasna (footer je v nasprotju z vsem ostalim lep), na prvi strani mi ni jasno cemu je stran pravzaprav namenjena, Call-to-action gumbi so prakticno nevidni. Za nakup moram biti clan - to je big no-no -> Ce bi radi od strank denar potem jim pri nakupu ne postavljajte brezveznih ovir, kot je registracija ...
Sama aplikacija je precej preprosta za uporabo, drugje pa so mozne se precej velike izboljsave.
http://codeable.io

schtr4jh ::

Glede designa ... Tisto nebo v oglavi se na levi strani ne preliva lepo (vidna je pač neka meja). Zamenjava ozadja mi nekako ne sede (ob kliku ki prikaže "Ustvari svoj eggo" in "Prodaj svoj eggo"). Slika na desni strani (Eggotripaj v treh korakih) je drugače obrezana, kot vse ostale.

Funkcionalnosti pa nisem preverjal.
E-commerce & Marketing platform - comms.dev

Tody ::

Sicer zeeelo pozdravljam ta portal ampak sem za novo leto zapravil kr nekaj denarja na http://www.zazzle.co.uk/ predvsem zaradi njihovega umesnika.

1.) zoom tak kot ga imajo oni, vi povečate nekaj kar nevem točno ste povečal.
2.) Zakaj slika ne more biti za ozadje ? Da bi človek pisal po njej?
3.) pogrešam večjo izbiro
4.) pretestirajte še malce javascript :)
5.) v sloveniji nimamo VAT ampak DDV in pogoji dostave ne delajo, plus angleščina drugod
6.)Nadaljuj z nakupom ni dober ime za gumb, ker to pomeni da se vrneš v trgovino, naprej k blagajni ali plačilo ali
7.) zamenjajte imena za močnost gesla: "to mi deli" sigurno ni dobro
8.) Po registraciji morate nadaljevati z nakupom. Mene ste čisto zmedli, najprej sem moral sam klikniti prijavi me, potem ste me poslali v moj profil in ko sem klikal po profilu sem pozabil da sem kaj nakupoval in zapustil stran. Po aktivaciji linka, more stran NUJNO preusmerit na login stran potem pa direktivo v košarico. Če v košarici ni nič se izpiše: Želiš kaj kupiti? (pa daš best buy) ali spremeniti profil.
9.)Številka naročila: m8KMLTPZwIkxqPSqOFoJg0mNEeivh tole morate spremenit :) Nočem tega razlagat po telefonu
10.)Kako prekličeš naročilo?
11.) Svojih dveh skodelc ne rabim :D
12.) A niso majce malce drage 20 eur ena? Pa sem zbral klasično.

Evo dost mate :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Kaj kupiti
2746492019 (6017) fireX88
»

Mešetar.com [razvojno-beta testiranje] (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24739717 (25500) opeter
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9015675 (9650) ...:TOMI:...
»

MojaČokolada.si - mnenja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
6211916 (8452) Tilen

Več podobnih tem