Forum » Strojna oprema » računalnik
računalnik
Margecan ::
lep pozdrav
jaz imam en problem z računalnikom,saj se mi je danes kar 2x sam restartal pa nwm kaj bi lahko bilo to krivo.imam procesor intel core2 e8400,grafična je invidia 9800.mogoče je krim napajalnik saj imam le 400w zaj pa me zanima če mi lahko poveste kaj bi lahko bilo narobe
jaz imam en problem z računalnikom,saj se mi je danes kar 2x sam restartal pa nwm kaj bi lahko bilo to krivo.imam procesor intel core2 e8400,grafična je invidia 9800.mogoče je krim napajalnik saj imam le 400w zaj pa me zanima če mi lahko poveste kaj bi lahko bilo narobe
virtuality ::
Ja možnosti je zelo veliko. Virus? Preveri preglej računalnik, Imaš navitega? Drugače zmanjšaj...., Poglej temparature, spihaj računalnik s stisnjenim zrakom ali komprejsorjem -> to je bil že velikokrat problem pri prijateljih praha preveč slaba prezračenost in se je pregrel ter ni deloval pravilno. Aja pa kdaj se ti ugasne ko igraš (ko je sistem pod obremenjen ali ko brskaš po netu in take....)
ja procesor sem navil iz 3.0 na 3.25.računalnik pa sem že spucal pred 2 tednoma tako da not ni praha
st0jko ::
Temperature spremljaš? Če ne probaj z Everest free. Kdaj se resetira? Na random ali samo takrat ko igraš igre?
400W je dovolj, razen če je napajalnik pokvarjen.
400W je dovolj, razen če je napajalnik pokvarjen.
keks?
ja resitira se vsake 1-2 ure negelde na to če sem v igri al ne.mogoče je pa kriv sam windows ker se mi je to začelo dogajat danes ko mi je potekla poskusna verzija windowsa
st0jko ::
mogoče je pa kriv sam windows ker se mi je to začelo dogajat danes ko mi je potekla poskusna verzija windowsa
MISLIŠ???????
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z računalnikom po navijanju procesorja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (901) | Valvoline |
» | Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5488 (4536) | lordgreg |
» | Problem z diskomOddelek: Strojna oprema | 948 (803) | mihapl |
» | Izklop monitorja pri igranjuOddelek: Pomoč in nasveti | 913 (777) | mchaber |
» | FrizanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 769 (673) | Zavo |