Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik in interni 3G modem
Prenosnik in interni 3G modem
Bence ::
Na internetu sem videl nekaj tutorialov glede namestitve internega 3g modema, tako da se razstavi usb modem, v netbooke.
Zanima me, če je možno narediti to z vsakim prenosnim računalnikom, ali so kakšne določene zahteve glede strojne opreme?
Imam usb modem huawei E160, bi bilo možno razstavljenega vgraditi?
Zanima me, če je možno narediti to z vsakim prenosnim računalnikom, ali so kakšne določene zahteve glede strojne opreme?
Imam usb modem huawei E160, bi bilo možno razstavljenega vgraditi?
- spremenil: Bence ()
lukaz ::
Če ima dovolj placa v računalniku ter prost notranji usb vhod potem ne bi smelo biti problemov. Je pa res bo potem slabše lovil signal...
Bence ::
Torej bi v osnovi samo razstavil usb modem, ga nekje kjer je prostol prilepil nekako gor, in povezal na en usb vhod, ki bi potem bil neuporaben za kar drugega?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Linux Share network connectionOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1314) | iloveboobz |
| » | Podaljšek za instant internet?Oddelek: Strojna oprema | 2294 (1865) | krajnc3k |
| » | PC zmrzne že pri BIOS boot-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (953) | UNIVERZUM |
| » | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17225 (9690) | alespot |
| » | instant internet na 2 pc-ja?Oddelek: Strojna oprema | 2184 (2090) | krneki007 |