» »

[XBOX 360] Nasveti

[XBOX 360] Nasveti

««
20 / 20
»
»»

opeter ::

Če je odklenjen, te bodo na Live-u slejkoprej banali ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Fadil ::

Padla je odločitev, da se kupi drug ( zaklenjen ) Xbox360, po možnosti čim novejši, tako da se bo lahko igralo Xbox Live. Kaj svetujete da se kupi, seveda za pametno ceno?

opeter ::

Novo ali rabljeno?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

rdecaluc ::

Kakšen odklep pa imaš na tvoji konzoli? Sklepam da LT+ manjši od 3.0?

Sicer je varianta da tudi to trenutno konzolo še vedno urediš da bo normalno live delovalo. Če te le niso flagali do sedaj :)
Est modus in rebus. ,typos

Fadil ::

Mislim da je bila zadnja nadgradnja na LT 2.0. Nikoli pa se ni igralo Live.
Kupovalo se bo po vsej verjetnosti rabljeno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Fadil ()

rdecaluc ::

No ja sej bi rekel da daj samo svojo na "stock", pa bo šibalo svašta igrc.

Ampak vi bi imeli še več prostora. Sedaj ali kupite disk, ki je tam do 50EUR. Ali pa kupiš vse novo, glede na to da so kasnejše verzije bolj zanesljive glede RRODa.

Za novo bi gledal Xbox Slim, oz. če že Staro (phat) potem mora imeti Jasper čip.

Aja pa pazi da ne kupiš slučajno banane konzole :P
Est modus in rebus. ,typos

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rdecaluc ()

Fadil ::

Verjetno bo šla trenutna odklenjena konzola s kakšnimi 30 igrami na Bolho, sam pa bom kupil novejšo Slim. Koliko bi lahko za odklenjeno Xbox360 Arcade s cca. 30 igrami dobil na Bolhi? 100€?

rdecaluc ::

Kater letnik je konzola? Če je ta stara, in da nima vsaj Falcon/Jasper, potem ni vredna veliko, saj lahko zlahka RRODa.

Ko pa prodajaš na bolhi. Poglej cene podobnih sistemov, primerjej in nastavi ceno :)
Est modus in rebus. ,typos

Fadil ::

rdecaluc je izjavil:

kater letnik je konzola? Če je ta stara, in da nima vsaj falcon/jasper, potem ni vredna veliko, saj lahko zlahka rroda.

Ko pa prodajaš na bolhi. Poglej cene podobnih sistemov, primerjej in nastavi ceno :)


Mislim da je konzola stara cca. 4 leta, ne vem točno. Nimam pojma kaj je to falcon/jasper in kaj je to rrod?

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

rdecaluc ::

Est modus in rebus. ,typos

Fadil ::

rdecaluc je izjavil:

Takole je najlažje ugotovit.


Po temu sodeč bi rekel da je Falcon. Torej, koliko bi bilo približno vredno Xbox360 Arcade + 20 iger? Kakšnih 30 iger sem vrgel stran, ker so bile že večkrat preigrane in zato nič več zanimive. Xbox ima dodatno 2 spominski kartici ( 512Mb in 256Mb ). Koliko nastavim ceno na Bolhi?

theBill ::

120€, pa daj zraven GTA 5 in boš takoj prodal. Je bilo tudi tu kar nekaj povpraševanja po tem.

Fadil ::

Te nimam! Jbg.

koli99 ::

Imam težavo.

Punca je želela danes zjutraj vklopiti xbox (360 E 250 GB Jtag v4, kupljen na Goblinu 2 tedna nazaj) in ko ga je prižgala se je prižgala rdeča lučka na konzoli. Lučka ne utripa, polno gori. Sem klical na goblin, rekli so naj vse izklopi / nazaj priklopi in če ne dela naj prinesem v njihovo trgovino. Potem je punca vse izklopila / priklopila in je rekla de se je prižgal, gorel par sekund ter se nazaj vklopila rdeča luč.

Kaj bi lahko bilo narobe? Najverjetneje ga bom nesel v Lj (cca 100 km od mojega doma) na pregled ker je nov, ampak raje vprašam če je možno še kaj postoriti ko pridem domov in poizkusim še jaz. Lučka na napajalniku gori oranžno?

Hvala za pomoč!

Fadil ::

Katere igre za XBOX360 so dobre za igranje na Xbox Live. Danes sem kupil rabljeno Splinter Cell Blacklist in Far Cry 3. Jutri naj bi po pošti dobil še Battlefield 3. Vem da je sedaj super Battlefield 4 in GTA 5, vendar sta zaenkrat še predragi. Kaj svetujete od NE najnovešje robe?

opeter ::

Kaj se je pa tukaj zgodilo, da se ne vidi konec teme?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

krepki ::

Pozdravljeni,tudi sam nameravam kupit konzolo xbox 360 pa me zanima kakšna je kaj grafika na 94lcd zaslonu a se lahko primerja z kakšno hudo grafično v pcju.

Ne poznam nobenga da bi si zadevo lahko ogledal v živo in pa katera konzola bi bila za kupit,ker vidim da so različne velikosti diskov.
Konzolo bi kupil novo in neodklenjeno.
LP

rzidar1 ::

zdravo!

nisem vsega brala, me pa nekaj zanima.
bratranec si kupuje novi xbox360. pa ga zanima, na kakšen način lahko potem igra recimo fifo 2014 preko spleta z drugimi igralci. je potrebno za to kaj doplačat in koliko v tem primeru to pride (ali se plača 1x ali vsakič posebej)?

hvala za pomoč ;)
Lp
Rosvita Zidar - RoZi

miraldi ::

opeter je izjavil:

Če je odklenjen, te bodo na Live-u slejkoprej banali ...


Absolutno.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

mcknme ::

Živjo!

Sem popoln zelenec kar se konzol tiče, pa bi imel par vprašanj. Nameravam kupiti rabljen Xbox arcade, letnik 2009, za 115€. Mislim, da ima 20GB diska, zraven naj bi bili vsi kabli, kontroler in nekaj piratskih igric.

-Je to sprejemljiva cena za to, kar dobim?

-Piše, da je odklenjen z LT+ v3.0. Kaj točno to pomeni? Da bom lahko s "khmkhm" potegnil špil, dal v konzolo in bo delalo?

-Ali bom lahko brskal po spletu in gledal filme, brez da bi mi konzolo lahko bannali? A rabiš za to nek adapter? V bistvu ga kupujem le zaradi gta v in ne mislim kupovati nobenih špilov.

-Glede na to, da ima (verjetno) samo 20gb internega prostora bom moral vse zaganjati z usb ključka/zunanjega trdega diska? Ali to zelo vpliva na performance oz. na to, kako dobro špil laufa?

-A je možno, da ker je konzola stara že skoraj pet let, nova igra ne bo delovala tako tekoče, kot bi na novejši konzoli; ali v zmogljivosti ni razlik med starejšimi in novejšimi konzolami?

-Naj kaj moram bit na splošno najbolj pozoren pri nakupu rabljene konzole? So kakšni znaki, da s koNzolo nekaj ni v redu?

Lep pozdrav!

rokyo87 ::

Uporabniki XBOX-ov 360 z JTAG-om v2 in Dashboard-om 2.0.15574.0. Rabim CPU Key za update sistema pa nikakor ne morem v Xell ali Xell Reloaded, kjer je CPU Key. Ne gre z Eject tipko, kar je, zaradi tega, ker uporabljam HDMI kabel, niti ne gre preko USB-a in zagonom iz FSD3, niti ne gre iz XeXMenu-ja preko DEMO sekcije. A/V kompozitnega kabla nimam in tudi dvomim, da bi z njim karkoli uspelo. Enostavno slika izgine, XBOX 360 pa me straši samo z zeleno diodo na ON/OFF touch stikalu. Zajebavam se že 4 ure. 100 YT posnetkov, 100 forumov in še vedno ništa od ništa. Hočem update-at Dashboard oz. sistem na najnovejšo verzijo. In ne gre. Pa nisem glih laik v teh stvareh. Help. Anyone? Please? Ej, pa še eno vprašanje. Ma kdo JTag-an Xbox 360 z FSD3 in se povezuje na NET? XLive je kao diseblan v DashLaunch-erju... Baje me Microsoft tako ne more BAN-at. Ne mene, XBOX-a namreč. Majstri, prosim za pomoč...

Hvala.

LP

Rok

primorc007 ::

zdravo,
imam namen kupiti xbox 360 slim, pa me zanima kako je s tem trdim diskom...v čm je razlika konzola z 4gb in 250gb? ker še nisem imel konzole me predvsem zanima kako se igre igrajo? z cd-jev ali jih je potrebno namestiti? če jih je potrebno namestiti, potem tistih 4gb ni ravno v funkciji?....imam namen igrati online, torej z zaklenjeno konzolo...in me zanima kako je to najbolj enostavno preveriti če ima konzola ban, ker bom verjetno kupil rabljeno...
hvala vnaprej :)

urby6300 ::

Kak mate kaj nicke na xboxu da vas dodam?

zs al pa kr tu napište.
ATI radeon 5770HD , 4gb ram , Windows 7

Fadil ::

Za igranje iger preko Xbox Live-a je verjetno potrebno kupiti nove igre, zaradi kod. Zato me zanima kje jih kupiti najugodneje? Angleški Ebay mogoče? Če ima kdo kakšen link od dobre trgovine, se priporočam!?

Lep pozdrav

pokiq ::

Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup XBOX360 za igranje Kinect iger (Predvsem imam v mislih kakšni Dance Central 3 za skupinske zabave).
Če vse nadaljno lepo steče, sem se že skoraj dogovoril, da Kinect senzor kupim rabljen od nekoga tu na Slotechu. Ima kdo kakšno pametno misel, na kaj naj pazim pri tem nakupu in kakšna naj bo cena? Je sam senzor potrebno registrirat na kašen account ali kaj podobnega, kar bi mi lahko preprečil uporablat na drugem accountu itd. ?
Zasledil sem, da lahko tudi uporabljam ta senzor priklopljen na PC kot Webcam/Mikrofon in take reči preko Kinect for windows SDK, ima kdo izkušnje s tem?

Seveda tudi računam še kakšni RDR, GTA5 itd., nisem pa velik fan MP špilov, raje imam SP z dobro zgodbo. Na podlagi tega se odločam še, če bi kaki JTAG želu ali ne. Verjetno, bom šel kupit novo konzolo, razen če mi kdo da dobro motivacijo za rabljeno.
Gledal sem tisto, ki jo na Amazon.de ponujajo: Link Kdo ve a se pri teh da spremenit jezik iz nemških na angleške? So še kakšne boljše ponudbe?
Pri nas še muller prodaja xboxe, ali so nehali? So še kakšni alternativni prodajalci? Opazil sem da omenjate goblin.si, kaj pa konzolko.si?

PS.:
Aja, pa XBone me ne zanima, kinect implementacija se mi zdi dovolj dobra že na starejših, da bomo lahko užival v dance central, večje denarce pa raje namenim za klasični desktop PC, potem ko Witcher 3 pride ven :)

megy ::

Zdravo,
imam xbox 360 slim. Nabavili smo wireless mikrofon - 2 kom in dve igri. Kako vem, katere igre še pašejo? A obstaja kakšen seznam? Kako do iger?

Hvala

akonc014 ::

Koliko gb bi rabil na xbox 360 e, če bi kupil pet, šest iger (recimo: fifa14, advetures, kinect sports, nike+,nhl13,push the limit)?
prosim komentirajte igre če imate že izkušnje z njimi (prednosti, slabosti, izkušnje, priporočanja; predvsem športne igre)
Hvala.

3pier ::

Pozdravljeni,

imam xbox 360 CoolRunner JTAG (odklenjen), se pravi lahko igram piratske igre in si le te nalagam na disk, ampak zanima me nekaj drugega, namreč jaz si želim kupit original FIFA 15, ker bi jo želel igrati preko spleta in me sedaj zanima ali jo bom lahko igral preko spleta, čeprav imam odklenjen xbox?? kajti nekje sem zasledil, da ti lahko nekak zablokirajo igrico oz. xbox, če ugotovijo da je odklenjen. Kako je kaj s tem igranjem preko spleta z originalnim igricam na odklenjenem xbox??

Nekje sem zasledil da moraš tudi nekaj plačati za live igranje?

Hvala in lep pozdrav!

al3n ::

Morda kdo ve, kje na Obali bi se dalo odklenit xbox, da mi ravno ni treba se vozit oz. pošiljat v ljubljano? Kak preverjen mojster..? Hvala.

crnceu ::

zdravo!

imam odklenjeno konzolo xbox 360 in me zanima če lahko igre ki jih potegnem z interneta naložim na zunanji disk namesto da bi jih zapekel na DVDje pa kakšen nasvet kako to storiti?

Hvala!

G_mAn ::

Bom kar tukaj vprašal in sicer me zanima ali ima kdo izkušnje z gledanjem filmov na xbox 360. Preko USB-ja bi rad gledal film s končnico .mkv, vendar verjetno potrebujem kakšen dodaten player. Če ima kdo kakšen predlog kateri player uporabit, seveda po možnosti da podpira podnapise se priporočam.

Hvala.

daXx ::

Zanima me, če ima kdo izkušnje s spletno trgovino konzolko.si, kakšne so njihove storitve? Sem opazil, da se tu na forumu omenja trgovina goblin, vendar napram konzolko.si imajo dražje storitve in cene naprav.

žaka ::

Sin ima odklenjen Xbox360. Za probo smo kupili 1 mesečni Live Gold, da bi igral prek neta. Se je prijavil itd. vse ok, vpisal kodo, ki jo je prejel z nakupom Live Gold. Do sedaj je igral FIFO 15, včeraj pa je probal GTA in FarCry, pa ga sprašuje zopet po 25 mestni kodi. Če vpiše to, ki jo je kupil mu napiše, da je že v uporabi. Ali ni ta koda za vse igre?

Hvala za pomoč. Pa opravičujem se, če je vprašanje neumno, pač nismo eksperti v tem.

kitl76 ::

Eno prošnjo imam kolega kupuje X360 pa me zanima glede na diske kake verzije vse obstajajo.

Dejan13 ::

zivjo mam eno uprasanje oz. problem xbox je odklenjen. na usb klucek sm dau xex menu 1.2 sm ga hotu skopirat in mam sam rumeno ikono pa klicaj notr. pol sm dau se xex menu 1.1 sm ga lohk kopiru notr pa sm ga hotu zagnt pa mi napise da nemorm. prosm ce mi kdo pove kwa lohka nardim.

urosz ::

Vprašanje za tiste, ki uporabljate ISO2GOD. Prenašate preko WiFi ali preferirate kabel? So kakšne razlike v hitrosti?

Assass1n ::

Usb je mnogo hitrejši kot wifi(ftp) zato večje datoteke raje usb.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

podstrešje ::

A če se kupi xbox live gold za 360 naročnina preko tuje spletne strani ali pač ebaya (ker se drugače seveda ne da) in potem redeema s tujim naslovom potem si normalno opravičen do teh free iger, ki prihajajo dvakrat na mesec kot katerikoli kupec iz kod drugod?
But your loaded dice won't help you in the end.

radovednik ::

Na xbox-u se mi datum in ura ne premakne, pa me zanima, če ima to kako vezo ker ima jtag odklep.
««
20 / 20
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xbox One ali PS4 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
7020971 (19212) LitralSM
»

Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
10533978 (23173) Pesimist
»

Xbox (prosim za nasvete)

Oddelek: Konzole
324105 (3845) Mojchy_3_
»

PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9514382 (10901) PARTyZAN
»

Playstation 3 slim ali xbox 360 elite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Konzole
32848573 (38841) St235

Več podobnih tem