Forum » Zvok in slika » TV Tuner
TV Tuner
Desty ::
Pozdrav,
imam prastaro analogno TV kartico Lifeview FlyTV Platinum. Ker priložen PVR program ne deluje v W7, sem primoran poiskati alternativo. Probal sem jih že veliko - ChrisTV, WMC, XBMC in trenutno mi najbolj ugaja K!TV. Sedaj pa iščem takšen player, da bi zajeto sliko iz TV tunerja poslal naprej po mreži in da lahko na drugem računalniku gledam ta TV stream. Se to da?
imam prastaro analogno TV kartico Lifeview FlyTV Platinum. Ker priložen PVR program ne deluje v W7, sem primoran poiskati alternativo. Probal sem jih že veliko - ChrisTV, WMC, XBMC in trenutno mi najbolj ugaja K!TV. Sedaj pa iščem takšen player, da bi zajeto sliko iz TV tunerja poslal naprej po mreži in da lahko na drugem računalniku gledam ta TV stream. Se to da?
Romzi ::
Mediaportal ja, pravkar je izšel tudi novi RC, samo pozabi na Windows 7.
Na Xp-jih pa dela ko šus!!
Na Xp-jih pa dela ko šus!!
LP
Desty ::
Nevem, sem gledal malo funkcionalnosti Mediaportala in nikjer ne piše, da je možno streamanje TV programa.
Romzi ::
Seveda je možno. Mediaportal ima en miljon plugin-ov, tudi tak je med njimi, ki zna streamat.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Romzi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV Tuner za DVB-C Terratec Cinergy C PCI HD (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8664 (2653) | joze67 |
» | Boxee Box prihaja! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13603 (11314) | Spock83 |
» | Set-Top-BoxOddelek: Omrežja in internet | 2296 (2059) | Matek |
» | Multimdijski centerOddelek: Programska oprema | 1079 (960) | BIG_Yack |
» | HTPCOddelek: Kaj kupiti | 1767 (1366) | luli |