Forum » Pomoč in nasveti » ecs elite k7s5a s 1900 mhz xp ne dela!!!!
ecs elite k7s5a s 1900 mhz xp ne dela!!!!
kovse ::
Prosim dajte mi pomagat!
Kupil sem rabljeno matično k7s5a nato pa še rabljen procesor anthlon xp 1900mhz,priključu elektriko dal gor grafično na plato vstavil rame itd.,in glej ga zlomka!
Vžgem comp cdrom se vžge cooler na cpu tudi jaz pa čakam da bo kaj na monitorju in nič!Sem šel jumperje zamenjat za clear cmos in spet nič!
Potem sem nesel enemu v servis je dal gor durona 1200mhz pa ista pesem!Grafična in ram delata 100 procentno zato slutim da je z matično nekaj narobe!
Nevem mogoče pa ne podpira takega procesorja saj se je bios resetiral,v knigi pa piše da je ta plošča primerna za anthlone od 650-1.4mhz,durone pa od 550 do 950 mhz!Ali je mogoče to krivo a zadnjič sem nekoga vprašal na tem forumu pa mi je napisal da podpira do 2000 mhz xp procesorje!Res ne vem kaj bi zato mi prosim svetujte!Prodajalec ki mi jo je prodal pa trdi da je bila brezhibna ampak ne vem več komu verjet!
Please help pa oprostite če sem se preveč razpisal!
Kupil sem rabljeno matično k7s5a nato pa še rabljen procesor anthlon xp 1900mhz,priključu elektriko dal gor grafično na plato vstavil rame itd.,in glej ga zlomka!
Vžgem comp cdrom se vžge cooler na cpu tudi jaz pa čakam da bo kaj na monitorju in nič!Sem šel jumperje zamenjat za clear cmos in spet nič!
Potem sem nesel enemu v servis je dal gor durona 1200mhz pa ista pesem!Grafična in ram delata 100 procentno zato slutim da je z matično nekaj narobe!
Nevem mogoče pa ne podpira takega procesorja saj se je bios resetiral,v knigi pa piše da je ta plošča primerna za anthlone od 650-1.4mhz,durone pa od 550 do 950 mhz!Ali je mogoče to krivo a zadnjič sem nekoga vprašal na tem forumu pa mi je napisal da podpira do 2000 mhz xp procesorje!Res ne vem kaj bi zato mi prosim svetujte!Prodajalec ki mi jo je prodal pa trdi da je bila brezhibna ampak ne vem več komu verjet!
Please help pa oprostite če sem se preveč razpisal!
Binji ::
jah nauci se da sprobas rabljene stvari preden jih kupis kaj nej recm. Ce vse drugo dela je sigurno plata. To je cista logika. Edin vem da ma ta plata neke probleme z dolocenimi rami.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Kolos ::
Kaj ti na servisu ni mogel ugotoviti, da je verjetno matična zanič. Meni se je enako dogajalo, blokiranje v Win, nato pa črn zaslon po resetu. Včasih je pomaglo da sem grafično menjal z drugo nato pa spet staro nazaj(pa dobro jo notr stisni, da boš slišal klik). Nato sem sumil napajalec, ga menjal, čez čas isti problem. Ko več ni nič pomagalo sem nesel na servis, pa so rekli da so menjali vse plošče, pač slaba serija.
Kdor ti jo je prodal je moral imeti probleme z njo. Kaj ti ni dal računa, sigurno bi lahko uveljavljal garancjo, verjemi nisi edini! pa kolk si dal zanjo?
Aja nova ista plošča deluje super, comp je prižgan že 2 meseca nonstop!
Kdor ti jo je prodal je moral imeti probleme z njo. Kaj ti ni dal računa, sigurno bi lahko uveljavljal garancjo, verjemi nisi edini! pa kolk si dal zanjo?
Aja nova ista plošča deluje super, comp je prižgan že 2 meseca nonstop!
kanabis ::
Če ima plata origonal bios tudi ne mora delat, ker z original bisom dela procesor samo do 1500 ali 1600+, za nprej je treba flashat!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8352 (7098) | solatko |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1684 (1395) | Engineer_SLO |
» | Ob sestavitvi komponent PC ne zalaufa pravilnoOddelek: Strojna oprema | 1894 (1471) | jest10 |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12263 (11650) | k0lar |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4604 (3645) | rc-car |