» »

HTC Hero vs. SE Satio

HTC Hero vs. SE Satio

luci4a ::

Kaj je bolje kupiti Herota ali Satia? Kakšna je bistvena razlika med njima?

__Devil__ ::

Hero ima Android sistem. Priporočam Herota. Satio je precenjen za moje pojme. Edino kamero ima dobro satio (12.1pm)

hmm ali pa počakat na googlov nexus?!

Če imaš denar potem ti ga definitivno priporočam saj ima boljši zaslon (amoled koliko vem, 1ghz procesor, skratka boljši hardware in 2.1 verzijo WF-ja). Pa še se najde :). Cena je pač velika, ampak postaja po mojem opažanju precej popularen.

Potem pa še bom malo potrpela.. upam, da ga bodo imeli pri Mobitelu. Drugače pa še vedno Hero. :D

LINK
LINK
LINK
Sedaj nevem koliko je to res, ampak splača se poskusit. Če se boš odločila preko bolhe priporočam osebni prevzem ;). Ziher je ziher :D.

oo hvala :D8-)

LuGi ::

Kupi na ebay.co.uk se prodajajo po 450-500 eur.

Zasledila sem še HTC Desire pa vidim, da ni neke razlike med njim pa Nexusom. Meni je osebno je ta Desire lepši in naj bi bil malo boljši od Nexusa. Mogoče kdo ve kdaj bo na voljo na našem trgu?:)

matter ::

NE gledat našega trga, glej ebay :)
Sicer pa je nekje marca izid za Desire, in jaz bi raje nanj počakal.
Že samo zaradi hard tipk :)
Grem basket pa bom neloke metal

Pjeee zaj pa čakat, čakat na Desire :D

kaj pa iphone?

me nekak ne navdušuje :D

Sedaj se odločam med HTC Desire in Iphone 3GS... res ne vem kaj si naj kupim:8) sem v taki dilemi, da joj:)

Zgodovina sprememb…

• spremenila: luci4a ()

emsi ::

HTC Desire je že na voljo na www.mobisvet.si, kmalu pa bi naj bil na voljo tudi pri mobitelu. Je pa boljša izbira od iPhona imho.
=

emsi je izjavil:

HTC Desire je že na voljo na www.mobisvet.si, kmalu pa bi naj bil na voljo tudi pri mobitelu. Je pa boljša izbira od iPhona imho.

Zakaj je boljša izbira?

JayKay ::

Desire in Android je kombinacija za geeke. Potrebno je včasih kaj poštimat da zadeve delujejo super. Out-of-the box in za imidž je iphone boljša izbira. Večje število aplikacij,nekaj izboljšav z os 4, simple UI. Če primerjaš hadware je le-ta pri desire boljši. Delali smo edino primerjavo med mojim Desire in kolegovim Iphone 3G. Desire je bolj odziven, boljša kamera, delni multitasking.
Če se ti bolj dopade iphone, počakaj na HD (govori se konec junija).

OldSkul ::

Če kdo razmišlja o HTC Hero naj raje pogleda Samsung Spica. Spica ima sicer slabše ohišje in tudi splošen izgled je slabši, je pa strojno bolje opremljen in stane prek mobitel akcije samo 160EUR, prek simobil pa samo 120EUR. Ima tudi že Android 2.1, samo za Slovenijo bo navoljo do konca aprila.

Lonsarg ::

@JayKay, kaj si ti z windowsi zamešal? :P Android deluje čisto tako kot iPhone out of the box. Za dodatne stvari pa samo aplikacije nalagaš, tako kot iphone, nobenega štimanja sploh. Windows Mobile je tisti, ki je treba tweakat, da dela fajn, sm mel, pa se da uštimat, da deluje tko fajn kot iphone/Android, sam treba se mal potrudit:)

Sicer pa HTC Desire, je klon od Nexusa, samo oblika je ruga, pa HTC Sense ma(to je velik plus):
http://mobisvet.si/index.php?main_page=...

Sem moral za kakšne nastavitve pogledat na XDA forum, pa za kakšne fine aplikacije, ki jih na Desire ni bilo, so pa na dražjem bratcu, ipd. Seveda deluje čist super out-of-the box. Pol seveda imaš custom rome, ki imajo izboljšave, ipd in pol se igra začne. Tega na iphonu ni in ti ni treba skrbet.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JayKay ()

Lonsarg ::

Ne narobe razumeš stvar, out of the box je Android(2.0+) tako kot iPhone. Potem se pa lahko še igraš z Custom ROMi pri Androidu, in te izbolšave, ki jih dobiš z custamizacijo so take stvari, ki pa na iPhonu sploh možne niso:)

V 99% pa itak Custom ROM za Android nima nič izbolšav, gre samo za skupek aplikacij in Custom ROM je samo lenoba, ker se tebi ne da nalagati aplikacij, in si naložiš ROM, ki jih ima že vključene.

Govorim iz lastnik izkušenj, ker sem Windows mobile tedensko menjaval Custom ROMe(bolj zabava kot kaj drugega) pri Androidu pa še en custom, ki sem ga probal, je mel samo 10 aplikacij naložen, vsa razlika od stocka... Raje si jih sam naložim lol s tem da vem kaj mam gor, ne pa da postane vse battery hungry.

Ker pri windows Mobile, so pa custom ROMi dejansko spreminjali system file, registre, driverje menjal itd., tak da so res bile izbolšave.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Hey we`re on the same side :D in ja razumem.

Sicer pa k originalnemu vprašanju "Kaj je bolje kupiti Herota ali Satia?":

Hero dobi konec aprila Android 2.1 update z updejtanim Sens Ui, tak da je imho boljša izbira.

kmetek ::

Kdo bo prej imel v ponudbi DESIRE, Mobitel, Simobil, Debitel?

Na mobisvetu ga že maš.. drugače pa naj bi bil najprej pri mobitelu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Desire (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2733473984 (216270) Rupa
»

Android telefon (strani: 1 2 3 )

12321401 (13912) Mrakw
»

HTC HD mini, Legend, Desire

459502 (6385) LuGi

Samsung Galaxy S- Ultimate Android phone (strani: 1 2 )

7713800 (10913) Ziga Dolhar
»

Apple ali HTC???

475209 (4358) PINki

Več podobnih tem