» »

Philips 3360 ne prepozna particij TD

Philips 3360 ne prepozna particij TD

AnaNika ::

Pozdravljeni!

Upam, da mi bo kdo znal odgovoriti na sleče vprašanje oz. rešiti problem. Zunanji TD (500 GB) sem z namenom, da bi ga spravila v FAT32 obliko najprej razdelila na eno particijo (v visti), veliko 32 GB in jo potem normalno formatirala v FAT32, kar mi je player normalno zaznal in predvajal filme. Sedaj pa sem preostali del diska, ki je bil še v NTFS (torej 500 - 32 GB) razdelila na 4 particije, spet vsako po 32 GB, da bi lahko imela na TD več filmov. Tudi vsako izmed teh posameznih particij sem formatirala v FAT32 (player mi namreč NTFS ne prepozna). Sedaj pa imam problem, da mi player sicer zazna, da je več particij, ker mi piše USB 1, USB 2, USB 3, etc., ampak ko hočem pa pogledat film iz kakega izmed teh USB-jev, pa mi napiše Empty card, razen pri tisti prvi particiji, ki sem jo najprej naredila, tam mi pa normalno igra.

Ima kdo kakšno idejo, kaj narediti?

Hvala in lep pozdrav.

logout ::

Če si morda mislila, da FAT32 pomeni samo max. 32GB veliko particijo, potem si narobe mislila.

Najlaže bo, če ves disk pustiš v eni sami particiji in jo formatiraš na FAT32. Omejitev velikosti FAT32 particije je 2TB, tvoj disk ima 500GB, torej na strani diska teoretično ni problema. Če pa tvoj player ne podpira particij, večjih kot 32GB, potem zamenjaj player...

L.p., Kloko

AnaNika ::

kloko,

to glede playerja ne vem, če podpira, ampak verjetno že - sklepam vsaj no, ker je bil kupljen pred kratkim in ni bil glih med ta najbolj poceni. fat32 sem pa naredla zato, ker sem na forumih brala (no, sej mogoče sem narobe zastopla:)), da v visti ne moreš formatirat več kot 32GB (tam v disk management). no, res pa je, da nisem probala kr naenkrat formatirat celega diska v fat32. sem sicer nekaj probavala z enim programom (mislim, da je bil partition manager ali nekaj podobnega), pa sem bila tak uspešna, da sem uspela nekaj zbrisat, kar mi je potem onemogočalo zagon windowsov. sploh nisem mogla zagnat računalnika, zato sem se odločla, da podobnih operacij sama več ne bom izvajala:) bom probala še celi disk dat v fat 32, upam, da bo šlo.

hvala zaenkrat in l.p.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formatiranje diska v W10 ne gre v starejše formate (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
568442 (7182) Pithlit
»

Povezava zunanji trdi disk - smart tv

154181 (3961) RejZoR
»

dvx predvajalnik in usb prenosni disk

61224 (1153) palačinka
»

dvd predvajalnik ne zazna usb disk?