Forum » Pomoč in nasveti » dvx predvajalnik in usb prenosni disk
dvx predvajalnik in usb prenosni disk
palačinka ::
Lp
pred kratkim sem kupil dvix predvajalnik LG dvx582h ( http://www.lg.com/ie/tv-audio-video/vid... ), v navodilih piše da naj bi bilo možno gledanje filmov tudi prek prenosnega diska (max do 600 datotek), kar mi je potrdil tudi prodajalec. A stvar nedeluje, ko poskusim zagnati moj disk ki ima kapaciteto 320 GB, disk sicer zazna a ga nezažene in javi napako.
Zanima me če ima kdo kakšne iskušnje ali nasvete kaj narediti ?
pred kratkim sem kupil dvix predvajalnik LG dvx582h ( http://www.lg.com/ie/tv-audio-video/vid... ), v navodilih piše da naj bi bilo možno gledanje filmov tudi prek prenosnega diska (max do 600 datotek), kar mi je potrdil tudi prodajalec. A stvar nedeluje, ko poskusim zagnati moj disk ki ima kapaciteto 320 GB, disk sicer zazna a ga nezažene in javi napako.
Zanima me če ima kdo kakšne iskušnje ali nasvete kaj narediti ?
Hi, hvala za odgovor. Pri formatiranju mi ponudi samo možnost ex-Fat ali NTFS. Obstaja še kakšna druga opcija da bi ga formatiral v fat 32? v ex Fat mi javi napako tako da ga lahko formatiram le v NTFS....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: palačinka ()
sinalko ::
HMM. Se mi zdi, da boš moral disk razdelit na več manjših particij. FAT32 particija ne sme bit večja od 32GB. Vsaj tako je v windowsih. Samo problem je pol, da FAT32 ne podpira datoteke večje od 4GB.
aha, ja to sem tudi sam bral nekaj na internetu. Saj bistvo je da bom gledal dvd-je, ki pa so tako al tako razdeljene na manjše delčke vsaj kolikor vem. Bom poskusil razdelit pa pol spremenit pa bomo videli. Kakorkoli že hvala za pomoč :)
StratOS ::
FAT32 (32-bit verzija z 28 uporabljenih bitov) uporablja min 2 (8 ali 16) TB particije z 16 (32,64 kb klusterji). Max velikost datoteke je 4 GB.
Mogoče je problem pri geokonfiguraciji ali TOC - FN (8.3, 255 ali LFN sistem).
Res pa je da ni dodatnih specifikacij glede podprtih formatov in struktur, razen številčne omejitve (600).
Glede na "Pri formatiranju mi ponudi" - Imaš opcijo formatiranja diska na napravi ali PC, imaš kakšen multi boot opcijo na prenosnem disku ali več boot recordov (MBR) in/ali (particij) na njemu ?
Kakšna je geostruktura in v kakšnem formatu je formatiran - struktuiran prenosni disk ?
Če imaš opcijo formatiranja na napravi izberi to opcijo in formatiraj prenosni disk, še prej napravi backup podatkov, če jih potrebuješ ter potem preglej podprtost "diska" in formatov.
Mogoče je problem pri geokonfiguraciji ali TOC - FN (8.3, 255 ali LFN sistem).
Res pa je da ni dodatnih specifikacij glede podprtih formatov in struktur, razen številčne omejitve (600).
Glede na "Pri formatiranju mi ponudi" - Imaš opcijo formatiranja diska na napravi ali PC, imaš kakšen multi boot opcijo na prenosnem disku ali več boot recordov (MBR) in/ali (particij) na njemu ?
Kakšna je geostruktura in v kakšnem formatu je formatiran - struktuiran prenosni disk ?
Če imaš opcijo formatiranja na napravi izberi to opcijo in formatiraj prenosni disk, še prej napravi backup podatkov, če jih potrebuješ ter potem preglej podprtost "diska" in formatov.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
StratOS hvala za odgovor a je moje znanje tu daleč premajhno da bi vedel odgovoriti na katero koli vprašanje... :)
Sem pred kake 30 min naredil dve particiji..eno 30Gb in jo dal v Fat32 in jo predvajalnik zazna a kot sta rekla je max velikost datotek 4GB kar pa je daleč pod velikostjo blueray-ov.
Drugače pa imam ta disk http://www.mimovrste.com/artikel/206006... , tako da če doboš kake podatke od tu n mi daš kak nasvet bi ti bil zelo hvaležen
Sem pred kake 30 min naredil dve particiji..eno 30Gb in jo dal v Fat32 in jo predvajalnik zazna a kot sta rekla je max velikost datotek 4GB kar pa je daleč pod velikostjo blueray-ov.
Drugače pa imam ta disk http://www.mimovrste.com/artikel/206006... , tako da če doboš kake podatke od tu n mi daš kak nasvet bi ti bil zelo hvaležen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diska v W10 ne gre v starejše formate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8249 (6989) | Pithlit |
» | Povezava zunanji trdi disk - smart tvOddelek: Pomoč in nasveti | 4152 (3932) | RejZoR |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5566 (3142) | Bevcan |
» | dvd predvajalnik ne zazna usb disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1226) | cobrica |
» | Problem z MS Office 2003Oddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (988) | Duhec |