Forum » Pomoč in nasveti » SIOL internet povezava ne deluje
SIOL internet povezava ne deluje
easyrider3 ::
Kako je možno to,da na mojem prenosniku pri kolegu dela internet pa ima isto Siol kot jaz pri meni pa ne. Pri drugem kolegu tudi T-2 dela takoj samo omrežni kabel priključiš pa že dela. Pa da ne bo kdo preveč pameten kot na SIOL-u ko so začeli nekaj nalagat,kot da moram nekaj vnašat v terminal naslov IP in tak naprej kar sploh ni res. Včeraj je kolega samo priključil Siol-omrežni kabel in je takoj začel delat internet in to z Linux- Ubunt sistemom. Sploh ne rabiš nobene nastavitve delat kot nekateri pravijo ampak samo vstavit moraš omrežni kabel pa dela,na lastne oči videl in tudi kolega je tako povedal. Vse dela samo priključiš nič drugega kar je super,edino pri meni doma pa ne,ker je Siol zajebal nekaj in danes jih pokličem in nekam pođljem,če mi to ne popravjo. Idioti preklemani Siolovci
ST-777 ::
Imel sem enak problem, SIOL internet povezava ni delovala. Izključil sem napajalni 220 V kabel modema za 10 sekund in priključil nazaj. Po manj kot minuti, je povezava začela delovati.
huek111 ::
Mogoče pa imajo pri Siolu prav! Že pri nekaj računalnikih sem videl, da je bilo treba ročno vnesti IP-je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
easyrider3 ::
huek111--- ma kakšen IP naslov vse povsod pri bilo kateremu sem probal je delovalo in samo vtaknil sem omrežni kabel. A moraš vedet,da pri Linuxu(ubuntu) ne rabiš čisto nič nastavljat VSE sam naredi in poveže 100% imam strokovnjake ki so to povedali in se z tem ukvarjajo,tudi deluje preverjeno,EDINO pri meni doma NE.To pa je zaradi pofukanga Siola,ki nima nekaj pošlihtano pravilno z mojo linijo,ker isto je bilo pri prijatelju in je potem klical na siol in so nekaj vžgali in potem je delalo,pa tudi on ima isti operacijski sistem UBUNTU-Linux. Še enkrat povem da imam operacijski sistem LINUX in ne WINDOWS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2933 (2706) | theBill |
» | Internet crkujeOddelek: Omrežja in internet | 911 (731) | son1c |
» | Omrežni kabel je izključenOddelek: Strojna oprema | 4494 (4045) | skejterka |
» | Samodejno prekinjanje omrežne povezaveOddelek: Strojna oprema | 1689 (1462) | primzx |
» | ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?Oddelek: Omrežja in internet | 2342 (1288) | BaRtMaN |