Forum » Strojna oprema » Samodejno prekinjanje omrežne povezave
Samodejno prekinjanje omrežne povezave
Kunte ::
kar na enkrat se mi je začela prekinjati omrežna povezava(omrežni kabel je izključen).Imam osnovno ploščo asrock P4VM890 ,ki ima že vgrajeno mrežno VIA Rhine II Fast Ethernet.V upravitelju naprav imam mrežno kartico prikazano brez kakšnih težav vendar ko priključim kabel z routerja napiše da je povezava omejena.poskusil sem jo popravitivendar napiše,da windows ni uspelo odpraviti težave,ker ni bilo mogoče izvesti tega dejanja "Obnavljanje naslova IP".Ker mi ni uspelo usposobiti vgrajene mrežne kartice sem vgradil dodatno Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC.nekaj dni je vse delovalo danes pa se je pojavilo prekinjanje povezave.Računalnik sem pregledal z Nod32 in spywaredoctor vendar ni nič boljšeračunalnik se takoj poveže nazaj vendar je stvar zelo moteča.
LP Kunte
Kunte ::
Ima kdo kakšno idejo zakaj vgrajena mrežna kartica kljub novejšim gonilnikom in instalaciji v upravitelju naprav brez napak.Ne dela oziroma ne zazna da je računalnik povezan z routerjem.Do zdaj sem vsak računalnik smao priklopil na router in sem bil povezan na internet.
LP Kunte
MrStein ::
Z linux dela ? (knoppix ipd.)
Pol so Windowsi hin. Popravi ali reinstaliraj.
Pol so Windowsi hin. Popravi ali reinstaliraj.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
markxxx ::
Imam t2 in mi je na zacetku delalo isto dokler nisem dal druge mrezne kartice notri in mi je prav tako v DIVICE M. kazalo da vse dela normalno in tudi ko sem klival na t2 so mi rekli da linija tece normalno!!!
C2Q 6600,ASUS P5N32-E SLI Plus,nVidia GeForce 470 GTX,6GB DDR2 800Mhz
primzx ::
se neb čudu če ti je NIC shodila. Lahko je pa brca v temo. Če imaš mrežno na PCI-ju, probaj s to mrežno, drugače pa res mislim da ti je šla mrežna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: primzx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dve mrezni kartici - IPTV + internetOddelek: Omrežja in internet | 3404 (2220) | telexdell |
» | Internet problem win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1412) | xine |
» | povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5418 (4922) | BorutK-73 |
» | mrežna karticaOddelek: Omrežja in internet | 2275 (2017) | simon5029 |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 16941 (16186) | Tilen |