Forum » Loža » UFO Encounters in Australia
UFO Encounters in Australia
T-Majo ::
Pogledal sem si tale dokumentarec: UFO Encounters in Australia
Da pa ne bo tistega znanega kreganja, bi pa lahko svoje mišljenje nakazali z:
a) dobro zaigrano, a ne verjamem
b) verjamem
c) ne vem
Ob odgovoru je seveda zaželjen komentar, zakaj sem se odločil za določen odgovor. Po moje ne bi bilo dobro, da bi iz tebe nastalo kreganje v smislu prepričevanja, kaj je res in kaj ni.
Da pa ne bo tistega znanega kreganja, bi pa lahko svoje mišljenje nakazali z:
a) dobro zaigrano, a ne verjamem
b) verjamem
c) ne vem
Ob odgovoru je seveda zaželjen komentar, zakaj sem se odločil za določen odgovor. Po moje ne bi bilo dobro, da bi iz tebe nastalo kreganje v smislu prepričevanja, kaj je res in kaj ni.
- spremenil: T-Majo ()
msjr ::
Lej, jest verjamem da je ogromno neznanih letečih predmetov in da so jih ljudje tudi videli. Se zgodi, če ne poznaš astronomije, atmosferskih pojavov, letalstva še prej. Prav lahko se ti zgodi da česa na nebu ne spoznaš, in to je takoj neznani leteči predmet.
Seveda, the truth is out there, ampak ne na YouTube-u, kjer je vse skupaj [skoraj] 100% en velik fake. Pri takih "dokumentarcih" pa sploh ne verjamem pa v CG reprodukcije, ker je tako subjektivno, teta je povedala nekaj, art direktor si je zamislil vesoljsko ladjo, 3d designer je dodal lepe lučke, režiser pa je še dodal "grozen zvok" in ful dima, producent pa še lens flare, da je vse skupaj bolj učinkovito. Kako je bilo zares pa tako ali tako nihče ne ve.
Seveda, the truth is out there, ampak ne na YouTube-u, kjer je vse skupaj [skoraj] 100% en velik fake. Pri takih "dokumentarcih" pa sploh ne verjamem pa v CG reprodukcije, ker je tako subjektivno, teta je povedala nekaj, art direktor si je zamislil vesoljsko ladjo, 3d designer je dodal lepe lučke, režiser pa je še dodal "grozen zvok" in ful dima, producent pa še lens flare, da je vse skupaj bolj učinkovito. Kako je bilo zares pa tako ali tako nihče ne ve.
T-Majo ::
Jaz si razlagam več možnosti:
-ali je UFO zadeva vojaška zadeva novih zračnih plovil
-ali so sanje, izmišljenost, pridobivanje pozornosti, marketing (oddaje)
-ali je pa res
Če bi izbiral med odgovori bi izbral c)
-ali je UFO zadeva vojaška zadeva novih zračnih plovil
-ali so sanje, izmišljenost, pridobivanje pozornosti, marketing (oddaje)
-ali je pa res
Če bi izbiral med odgovori bi izbral c)
guest #44 ::
I want to believe too, but i just can't.
Pa sej se ne sekiram če so alieni že tu, itak imamo amerikance, ki nas bodo rešili v zadnjem trenutku...z računalniškim virusom.
Pa sej se ne sekiram če so alieni že tu, itak imamo amerikance, ki nas bodo rešili v zadnjem trenutku...z računalniškim virusom.
Saladin ::
CGI, IMHO.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 567077 (835) | Orias |
⊘ | NLP-neznani leteči predmeti !!??Oddelek: Loža | 6044 (3328) | nightrage |
⊘ | Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17668 (15078) | Ziga Dolhar |
⊘ | Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20121 (17143) | Loocas |
» | UFO tehnologija (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 17626 (12916) | dukenukem |