Forum » Kaj kupiti » 2xMonitor + 1xTV - grafična/razdelilec?
2xMonitor + 1xTV - grafična/razdelilec?
qhar ::
Pozdravljeni!
Doma imam dual monitor namizje (2 x Samsung Syncmaster T240).
Ker preko računalnika gledam tudi filme na LCD TV-ju se moram vedno plaziti pod mizo in preklapljati kable (DVI/HDMI).
En monitor odklopim, tv priklopim...
Zanima me ali obstaja grafična kartica s tremi izhodi (iger ne igram) ali pa nek razdelilec, ki bi mi to telebansko opravilo olajšal. Oziroma kaj naj kupim za rešitev zgoraj omenjene težave? Grafična po možnosti s pasivnim hlajenjem (brez ventilatorja).
Hvala v naprej za vaš trud in nasvete.
LP
Doma imam dual monitor namizje (2 x Samsung Syncmaster T240).
Ker preko računalnika gledam tudi filme na LCD TV-ju se moram vedno plaziti pod mizo in preklapljati kable (DVI/HDMI).
En monitor odklopim, tv priklopim...
Zanima me ali obstaja grafična kartica s tremi izhodi (iger ne igram) ali pa nek razdelilec, ki bi mi to telebansko opravilo olajšal. Oziroma kaj naj kupim za rešitev zgoraj omenjene težave? Grafična po možnosti s pasivnim hlajenjem (brez ventilatorja).
Hvala v naprej za vaš trud in nasvete.
LP
qhar ::
Moderatorja prosim, če izbriše temo, ker sem vprašanje zastavil na "bedast" način in v napačni oddelek.
Se opravičujem.
Se opravičujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se splača G-sync?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2570 (1037) | DuaL |
» | ATi CrossFire - izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 4965 (3645) | dottor |
» | Kaj je narobe s PC-jem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1229) | SanAndreas |
» | Dve grafični kartici in problemOddelek: Programska oprema | 2812 (2583) | bluefish |
» | Multi monitor setup - vprašanjaOddelek: Strojna oprema | 1750 (1750) | Vesoljc |