Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitve za boot menu
Nastavitve za boot menu
franbe ::
Živjo!
Zanima me kako bi lahko naredil da ko bi odprl računalnik bi mi pokazalo menu kjer bi lahko izbral ali bi šel na Fedoro ali na Arch Ainux? (fedoro imam na enem disku arch linux na drugem)
P.S. Zdej ko odprem rač. mi direktno Arch linux odpre za Fedoro pa morm tisti disk odklopit kjer je Arch Linux.
Hvala za odgovore.
Zanima me kako bi lahko naredil da ko bi odprl računalnik bi mi pokazalo menu kjer bi lahko izbral ali bi šel na Fedoro ali na Arch Ainux? (fedoro imam na enem disku arch linux na drugem)
P.S. Zdej ko odprem rač. mi direktno Arch linux odpre za Fedoro pa morm tisti disk odklopit kjer je Arch Linux.
Hvala za odgovore.
- spremenil: franbe ()
celebro ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri operacijski sistem uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8281 (5278) | Poldi112 |
» | Najljubši Linux/Unix OS/Distro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 38402 (27633) | diler515 |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22079 (15079) | Apache90 |
» | Izšel Ubuntu 12.04 LTS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 37843 (30986) | panteist |