Forum » Pomoč in nasveti » FTP odjemalec
FTP odjemalec
tevzie ::
V programskem jeziku PHP izdelajte spletno aplikacijo, ki bo omogočala komunikacijo s streznikom preko FTp protokola.
Aplikacija more omogočat prenos datotek iz računalnika na streznik in obratno. Glavno okno aplikacije bo torej imelo dve podokni: eno za vsebino računalnika, eno za vsebino streznika.
Uporabite funkcije za delo z mapami ter funkcije za delo za datotekami.
torej to mam seminarsko pri praksi... in ja, sanja se mi ne, ker v php nismo lih kaj velik delal :D
ma ze kdo kaj takega nareto? al pa ce bi mi lahk mal pomagal :)
hvala, Lp
Aplikacija more omogočat prenos datotek iz računalnika na streznik in obratno. Glavno okno aplikacije bo torej imelo dve podokni: eno za vsebino računalnika, eno za vsebino streznika.
Uporabite funkcije za delo z mapami ter funkcije za delo za datotekami.
torej to mam seminarsko pri praksi... in ja, sanja se mi ne, ker v php nismo lih kaj velik delal :D
ma ze kdo kaj takega nareto? al pa ce bi mi lahk mal pomagal :)
hvala, Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Članek o varnih geslihOddelek: Informacijska varnost | 7103 (6034) | dronyx |
» | Kako so v praksi videti prometni podatki ob uporabi ZRTP šifriranih klicev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 22903 (19999) | poweroff |
» | X.org dodal podporo za multitouch zasloneOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7588 (6682) | Icematxyz |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40500 (28463) | Primoz |
» | Pomoč pri designu - HTML/PHP/CSSOddelek: Izdelava spletišč | 1484 (1484) | Atos |