Forum » Pomoč in nasveti » led za wireless na routeju mi ne sveti
led za wireless na routeju mi ne sveti
su37 ::
Po prvem priklopu ruterja na lan mi dva pcja delata normalno, dela net in vse ostalo. Moti me to ker na routeju ne sveti lučka za wireless s katerim bi se rad connectal na prenosnik. Zakaj mi lučka ne sveti, kot da je wireless izklopljen. Ne vem kaj naj spremenim, da ruter začne oddajati signal preko antene? Ima kdo kakšno idejo? V nastavitvah sem prestavil samo regijo na europe.
s čim naj bi vklopu ta wireless, noter v nastavitvah nikjer ne vidim kaj podobnega s čimer naj bi to vklopu ali izklopu. Ma z ruterjem res še nisem imel opravka, tako da pojma nimam.
JayKay ::
1) preveri če sploh imaš wireless router. če da, potem:
a) poglej v priložena navodila kako se omogoči wireless
b)če ne bo delalo potem še enkrat tu napiši kateri rouer maš pa ti bomo znali pomagat
2) če router ni wireless in bi želel imeti wireless povezavo, skoči do trgovine in ga kupi.
a) poglej v priložena navodila kako se omogoči wireless
b)če ne bo delalo potem še enkrat tu napiši kateri rouer maš pa ti bomo znali pomagat
2) če router ni wireless in bi želel imeti wireless povezavo, skoči do trgovine in ga kupi.
Zadeva je sledeča: no tolk vem da sem kupu wireless ruter :) in sicer airlive wn-300R 801.1n, naj bi bil kar ok roba se šteje.To je sicer od OvisLink Corp.
Mislim da kakšne opcije za vklop in izklop wirelessa ni. So pa neki mode-i:
AP,bridge-point-to potin, ap bridge-point to multi point, wds-repeater,station-infrastucure,universal repeater. Amapk predpostavljam glede da so to neki načini oddajanja-sprejemanja da bi lučka na rutetju morala svetiti. A npr tebi po vklopu pri privzetih nastavitvah ruter že dela wireless? Možno pa da sem naletu na pokvarjeno robo??Preizkušam različne mode a ni nikaršne spremembe. LAN povezava pa dela kot je trebal.
Mislim da kakšne opcije za vklop in izklop wirelessa ni. So pa neki mode-i:
AP,bridge-point-to potin, ap bridge-point to multi point, wds-repeater,station-infrastucure,universal repeater. Amapk predpostavljam glede da so to neki načini oddajanja-sprejemanja da bi lučka na rutetju morala svetiti. A npr tebi po vklopu pri privzetih nastavitvah ruter že dela wireless? Možno pa da sem naletu na pokvarjeno robo??Preizkušam različne mode a ni nikaršne spremembe. LAN povezava pa dela kot je trebal.
Vse tole sem že poskušal spreminjat, brez haska :( Sumim da res tole neki ne dela. Sem pa tud v njihov tehnični suport mail poslal. ZDej če imaš še kakšno idejo jo bom vesel. Men jih zmanjkuje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 567867 (4696) | c23po |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33128 (12036) | Lonsarg |
» | Težave z WIFI - routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2627 (2047) | Cifix63 |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5327 (4008) | Mikec17 |
» | Težava s TP-linkomOddelek: Omrežja in internet | 4536 (4051) | Hayabusa |