Forum » Pomoč in nasveti » različni računi v Outlook2003
različni računi v Outlook2003
sulaco ::
Pozdravljeni,
včasih sem uporabljal Thunderbird, ki je imel po defaultu možnost, da ko si vlekel pošto iz 3 različnih serverjev, je pošto razdelil po mapah (npr. Arnes, Yahoo, Hotmail) in pri vsakem si imel mapce prejeto/poslano.
Sedaj bi imel enako tudi na Outlook 2003, pa mi iz vseh računov zmeče prispelo pošto v mapo PREJETO :( tako sedaj sploh ne vem (vsaj ne na hitro), na katerem "računu" je kakšen email....
upam da razumete zagato
Hvala za pomoč, LP
včasih sem uporabljal Thunderbird, ki je imel po defaultu možnost, da ko si vlekel pošto iz 3 različnih serverjev, je pošto razdelil po mapah (npr. Arnes, Yahoo, Hotmail) in pri vsakem si imel mapce prejeto/poslano.
Sedaj bi imel enako tudi na Outlook 2003, pa mi iz vseh računov zmeče prispelo pošto v mapo PREJETO :( tako sedaj sploh ne vem (vsaj ne na hitro), na katerem "računu" je kakšen email....
upam da razumete zagato
Hvala za pomoč, LP
JayKay ::
1) ustvari pravila za in posamezne mape
2) ustvari ločene identitete (nadzorna plošča, mail exchange)
2) ustvari ločene identitete (nadzorna plošča, mail exchange)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
JayKay ::
sulaco ::
najlepša hvala, sem zrihtal z pravili, da mi določeno prispelo pošto avtomatsko premakne v drugo mapo...
Hvala jaykay!!
Hvala jaykay!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25153 (11783) | donvito |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2949 (2949) | Izi |
» | Outlook express in shranjevanje prispele pošteOddelek: Programska oprema | 1838 (1711) | Rokic |
» | microsoft outlook vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1723 (1653) | ABX |
» | Zakaj vsi sovražijo MEssenger-ja?Oddelek: Programska oprema | 1375 (1083) | BlackHole |