Forum » Pomoč in nasveti » Dvb-t top view hd -- povezava z monitorjem hdmi-dvi
Dvb-t top view hd -- povezava z monitorjem hdmi-dvi
andrej00 ::
Živjo!
Imam problem , mogoče mi lahko kdo pomaga svetuje itd..
Imam DVB-T sprejemnik TOP VIEW HD ki ima izhod hdmi. Priključil bi ga rad na Samsung (računalniški lcd monitor ) , ki pa ima vga in dvi vhode. Pri prodajalcu dvb-t sem se ob nakupu pozanimal ali je povezava med dvb-t in monitorjem prek hdmi-dvi kabla mogoča. Ker je rekel da bi zadeva mogla delovati sem tudi kupil hdmi-dvi kabel. Ko pa sm doma vse skupaj povezal pa ni slike. Monitor še en čas išče povezavo potem pa se ugasne. Mogoče kdo ve kje bi bil problem ? ?
Povezava je taka ;
dvb-t z hdmi izhodom - hdmi kabel - dvi adapter - ter monitor z dvi vhodom
Prosim za pomoč !
Hvala !!
Imam problem , mogoče mi lahko kdo pomaga svetuje itd..
Imam DVB-T sprejemnik TOP VIEW HD ki ima izhod hdmi. Priključil bi ga rad na Samsung (računalniški lcd monitor ) , ki pa ima vga in dvi vhode. Pri prodajalcu dvb-t sem se ob nakupu pozanimal ali je povezava med dvb-t in monitorjem prek hdmi-dvi kabla mogoča. Ker je rekel da bi zadeva mogla delovati sem tudi kupil hdmi-dvi kabel. Ko pa sm doma vse skupaj povezal pa ni slike. Monitor še en čas išče povezavo potem pa se ugasne. Mogoče kdo ve kje bi bil problem ? ?
Povezava je taka ;
dvb-t z hdmi izhodom - hdmi kabel - dvi adapter - ter monitor z dvi vhodom
Prosim za pomoč !
Hvala !!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FulHD TV kot monitorOddelek: Strojna oprema | 4034 (1784) | Silck |
» | Samsung 40ES5500 (40")Oddelek: Zvok in slika | 2214 (2004) | kitl76 |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1496 (1161) | Siddh |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25533 (16221) | OK.d |
» | Zelo zelo čuden problem...PC->PlasmaOddelek: Zvok in slika | 2981 (1844) | PrideLess |