Forum » Kaj kupiti » Ohišje za disk
Ohišje za disk
ss1234 ::
Mene pa zanima če bi se dal dobit ohišje za disk k bi melo usb, firewire in esata gor? al pa usaj usb pa firewire.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
st0jko ::
Zakaj pa obvezno rabiš firewire? A ni USB2 in eSATA dovolj?
Sicer pa konkretnega izdelka ne poznam. Pač zdelo se mi je da kaj takega nebi smelo biti problem najti. Sploh
Sicer pa konkretnega izdelka ne poznam. Pač zdelo se mi je da kaj takega nebi smelo biti problem najti. Sploh
al pa usaj usb pa firewire.
keks?
Zakaj pa obvezno rabiš firewire? A ni USB2 in eSATA dovolj?
Sicer pa konkretnega izdelka ne poznam. Pač zdelo se mi je da kaj takega nebi smelo biti problem najti. Splohal pa usaj usb pa firewire.
No našel sem ga končno mybook je edini ki ima vse. Firewire pa rabim zato ker esata je samo na bolj novejših računalnikih pa na prenosniku ga spolh še nisem videl. Firewire ma pa dejasnko vsak račualnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 23815 (20275) | [D]emon |
» | Apple osvežuje linijo MacBook Pro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 28670 (26408) | JayKay |
» | Apple napovedal prireditev za prihodnjo sredoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5064 (3795) | mtosev |
» | ZUNANJI trdi disk naredim samOddelek: Strojna oprema | 4208 (3593) | Bodiny |
» | Kateri zunanji trdi disk ?Oddelek: Kaj kupiti | 5126 (4415) | -ziga- |