Forum » Kaj kupiti » Wi-Fi
Wi-Fi
Jux ::
Ker se mi doma mnozijo racunalniki po celih hisi kot blazni, pa imam rad mrezo, me zanima kako bi zadevo resil cim ceneje.
1. Kablov se mi ne splaca vlect (beri cca. 200k sit).
2. Wi-Fi mi je blazno vsec, vendar me zanima kaksen strosek je za povezat 3 kompe skupi. Kako je z dometom po bajti (beri 3 stuki).
Mam kablski internet, kako je z kaksnimi ruterji in podbno.
Torej to make a long story short, razmisljam o nakupu Wi-Fi ruterja od SMCja, ki je hkrati bazna postaja in se cuda stvari (pozna kdo kaksno alternativo), ter vmesnikov za racunalnike (kateri so najbolj ugodni?) oz. maticnih plosc s podporo wi-fi (ali ni MSI neki eksperimenteru s tem)?
1. Kablov se mi ne splaca vlect (beri cca. 200k sit).
2. Wi-Fi mi je blazno vsec, vendar me zanima kaksen strosek je za povezat 3 kompe skupi. Kako je z dometom po bajti (beri 3 stuki).
Mam kablski internet, kako je z kaksnimi ruterji in podbno.
Torej to make a long story short, razmisljam o nakupu Wi-Fi ruterja od SMCja, ki je hkrati bazna postaja in se cuda stvari (pozna kdo kaksno alternativo), ter vmesnikov za racunalnike (kateri so najbolj ugodni?) oz. maticnih plosc s podporo wi-fi (ali ni MSI neki eksperimenteru s tem)?
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
T(he) Boss ::
Hmm, tudi sam se imel ideje v tej smeri, pa folku se te tehnologije niso jasne! Sicer pa ne vem, koliko kabla bi ti potegno za 200ksit, ce pa mislis router, pa se ti to izplaca za 3 compe?
Jux ::
Ja 200k sit prav fotr da je za celo bajto ozict. Router mislm kot kablski router, poglej si na domaco stran ĐAE, pa poglej pod wireless rešitve od SMC.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oprema za javno dostopno brezžično točkoOddelek: Omrežja in internet | 3581 (2311) | Tarzan |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44097 (19637) | imallears |
» | Zapisovanje, koliko časa sem na internetu?Oddelek: Omrežja in internet | 1086 (896) | BigHugo |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12795 (9349) | pujsek_ |
» | Kateri TV kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2632 (2173) | AtaStrumf |