Forum » Pomoč in nasveti » syswow64 sturtup
syswow64 sturtup
slinko ::
pozdravljleni.
Ker vem da ste tukaj pravi mojstri se obraÄam na vas z nasljednjo teĹžavo in sicer.
Imam naloĹženo windows 7 Ĺže kar nekaj Äasa, pred kakim tednom pa se je ob zagonu windowsos zmerom zaĹžene ĹĄe mapa syswow64. Pogledal sem Ĺže v registre pod run, potem sem gledal z pod startup z ukazom msconfig in tudi v mapi zagon ni nikjer.
Gledal sem tudi Ĺže po netu Äe je imel kdo podobno teĹžavo, vendar pa ĹĄe nisem naĹĄel reĹĄitve.
Äe kdo od vas pozna reĹĄitev mu bom zares hvaleĹžen.
Hvala.
Ker vem da ste tukaj pravi mojstri se obraÄam na vas z nasljednjo teĹžavo in sicer.
Imam naloĹženo windows 7 Ĺže kar nekaj Äasa, pred kakim tednom pa se je ob zagonu windowsos zmerom zaĹžene ĹĄe mapa syswow64. Pogledal sem Ĺže v registre pod run, potem sem gledal z pod startup z ukazom msconfig in tudi v mapi zagon ni nikjer.
Gledal sem tudi Ĺže po netu Äe je imel kdo podobno teĹžavo, vendar pa ĹĄe nisem naĹĄel reĹĄitve.
Äe kdo od vas pozna reĹĄitev mu bom zares hvaleĹžen.
Hvala.
gorenjc ::
Tole iz microsoft-ovega foruma. Z autoruns bi bilo potrebno pogledat, kaj se zažene ob zagonu oz. prijavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Primer gensko spremenjene hrane: Čim manj vemo, tem bolj smo prepričani (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 86276 (74583) | blay44 |
» | AVTORADIO BREZ USB KONEKTORJAOddelek: Zvok in slika | 6502 (6055) | smacker |
» | Internet micro lagOddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (925) | Beef |
» | grafična kartica gigabyte gtx600Oddelek: Pomoč in nasveti | 4115 (3868) | klkkkkkkkkkk |
» | PC zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 1838 (1446) | mtosev |