Forum » Pomoč in nasveti » syswow64 sturtup
syswow64 sturtup
slinko ::
pozdravljleni.
Ker vem da ste tukaj pravi mojstri se obra�am na vas z nasljednjo teŞavo in sicer.
Imam naloŞeno windows 7 Şe kar nekaj �asa, pred kakim tednom pa se je ob zagonu windowsos zmerom zaŞene ťe mapa syswow64. Pogledal sem Şe v registre pod run, potem sem gledal z pod startup z ukazom msconfig in tudi v mapi zagon ni nikjer.
Gledal sem tudi Şe po netu �e je imel kdo podobno teŞavo, vendar pa ťe nisem naťel reťitve.
ÄŒe kdo od vas pozna reĹĄitev mu bom zares hvaleĹžen.
Hvala.
Ker vem da ste tukaj pravi mojstri se obra�am na vas z nasljednjo teŞavo in sicer.
Imam naloŞeno windows 7 Şe kar nekaj �asa, pred kakim tednom pa se je ob zagonu windowsos zmerom zaŞene ťe mapa syswow64. Pogledal sem Şe v registre pod run, potem sem gledal z pod startup z ukazom msconfig in tudi v mapi zagon ni nikjer.
Gledal sem tudi Şe po netu �e je imel kdo podobno teŞavo, vendar pa ťe nisem naťel reťitve.
ÄŒe kdo od vas pozna reĹĄitev mu bom zares hvaleĹžen.
Hvala.
gorenjc ::
Tole iz microsoft-ovega foruma. Z autoruns bi bilo potrebno pogledat, kaj se zažene ob zagonu oz. prijavi.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Primer gensko spremenjene hrane: Čim manj vemo, tem bolj smo prepričani (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 137773 (126080) | blay44 |
| » | AVTORADIO BREZ USB KONEKTORJAOddelek: Zvok in slika | 7513 (7066) | smacker |
| » | Internet micro lagOddelek: Pomoč in nasveti | 1653 (1332) | Beef |
| » | grafična kartica gigabyte gtx600Oddelek: Pomoč in nasveti | 5276 (5029) | klkkkkkkkkkk |
| » | PC zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 2251 (1859) | mtosev |