Forum » Loža » Bildanje in alkohol
Bildanje in alkohol
tabla ::
Zanima me, kva se dogaja s telesom oz. mišično maso v času bildanja, ko zaužiješ alkohol?
Namreč že nekaj tednov jem bolj športno prehrano, treniram in se dobro pozna, zdej bi pa rad tut kdaj kej alkoholnega spil.
Hvala!
Namreč že nekaj tednov jem bolj športno prehrano, treniram in se dobro pozna, zdej bi pa rad tut kdaj kej alkoholnega spil.
Hvala!
- spremenil: tabla ()
jRk0 ::
ce ne mislis lih tekmovat, ne bo hude sile. sicer od enega piva ne bo nic, zdaj ce se mislis fajn napit pac ne bos mel energije kak dan ali dva potem...
You fuck up once, you loose two teeth.
zee ::
Alkohol močno upočasni rast in regeneracijo mišic.
Če ga boš dosti pil, potem tudi mišične mase ne boš pridobil.
Če ga boš dosti pil, potem tudi mišične mase ne boš pridobil.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Chelios ::
No ja, če greš vsakič po fitnesu na 2 - 3 pive, potem nebo ravno kul :) . Kot tudi, da se vsak petek napiješ in imaš še 48 ur po tem malce "premešane" snovi v telesu. In kot je že zee napisal, regeneracija je počasnejša ...
Just juice me!
jnzavrl ::
Drugač je pivo po treningu dobro za regeneracijo.. Tko da ni panike pivo sem pa tja, glede žganih pa mislim da si že srečal pamet;)
jRk0 ::
kaka dva silcka ko si ze spucan, da ti vodo se malo pobere :>
You fuck up once, you loose two teeth.
Good Guy ::
Drugač je pivo po treningu dobro za regeneracijo.. Tko da ni panike pivo sem pa tja, glede žganih pa mislim da si že srečal pamet;)
lahko še večje bedarije pišeš..
jasno da je znano da alkohol zavira rast mišic, sploh po treningu...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
jnzavrl ::
Ja ker mišice rastejo po treningu. In ja mogoče ALKOHOL zavira rast mišic, pivo ima pa koliko alkohola? Če boš veliko spil se ti bo poznalo, eden po dejavnosti ti ne bo čisto nič škodoval..
Zheegec ::
Dobro, eno pivo pa res ni panike. Samo če se malo bolj napiješ po treningu je pa to katastrofa, musklfiber se celo ojača in moči imaš manj, kot pa če sploh ne bi bildal že v štartu
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Qcube ::
Sem našel en članek o tem. Ne koristi kaj preveč pri bildanju ampak vseeno je treba tudi zažurat kdaj pa kdaj.
http://www.teenbodybuilding.com/bigalco...
http://www.teenbodybuilding.com/bigalco...
teoo ::
S par pivami v riti premakneš 100 kil kot za šalo. Bolje pijan bildat kot pit po bildanju. :D
defying gravity
pirlo ::
lahko še večje bedarije pišeš..
jasno da je znano da alkohol zavira rast mišic, sploh po treningu...
Poglej to!
Avenger ::
Nadomesti vodo?? Ki jo itak sicer piješ že med treningom plus šejk po treningu?? O regeneraciji mišic in drugih vplivih pa ta študija ne ve povedati nič!
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Weight Gainer katerega ? (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 20180 (17837) | D3m |
» | ProteiniOddelek: Loža | 3378 (2982) | Avenger |
» | Telovadim - Katere poceni proteine?Oddelek: Loža | 10858 (9969) | KK44444444 |
» | Pridobivanje Mišične mase??? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 38757 (29162) | CleanPower |
» | Zrediti se na enostaven način (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28639 (27389) | jcb |