Forum » Pomoč in nasveti » Problem z LCD-jem
Problem z LCD-jem
Ch3ga ::
Lep pozdrav vsem skupaj.
Imam problem ki nevem kako naj ga resim zato sem se obrnil na vas. Nagaja mi sledece. Kupil sem nov LCD ekran LG FLATRON W2243T in mi ko prizgem vse dela normalno, ko pa ga resetiram se mi na ekranu izpise Digital power safe mode.... ko pa priklopim analogni kabel se mi pa po restartu isto naredi, s tem da mi napise Analog power safe mode.a bi mi kdo znal povedat kako naj to odpravim? Imam mogoce nastavitve tako nastimane pa ne vem za to? Prosim za pomoc. Vnaprej se zahvaljujem.
Lp
Imam problem ki nevem kako naj ga resim zato sem se obrnil na vas. Nagaja mi sledece. Kupil sem nov LCD ekran LG FLATRON W2243T in mi ko prizgem vse dela normalno, ko pa ga resetiram se mi na ekranu izpise Digital power safe mode.... ko pa priklopim analogni kabel se mi pa po restartu isto naredi, s tem da mi napise Analog power safe mode.a bi mi kdo znal povedat kako naj to odpravim? Imam mogoce nastavitve tako nastimane pa ne vem za to? Prosim za pomoc. Vnaprej se zahvaljujem.
Lp
- spremenil: bluefish ()
LuGi hvala ti za link...sam se nc ne znajdem ko dam desni klik....ko mam windovs 7 tam pa pise mnde za XP....se mogoc ti kej vec znajdes? Hvala!
LP
LP
bluefish ::
Control Panel\System and Security\Power Options > Change plan setting ... tam pa potem nastavljaš monitor.
Ko bi vedu ka kliknat da to zrihtam sm bol zacetnik za te stvari....
hvala....
hvala....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ch3ga ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dual monitor problem?Oddelek: Strojna oprema | 1033 (902) | Gapi |
» | Wi-Fi hiter, kabel počasenOddelek: Omrežja in internet | 1872 (1017) | tonccy |
» | 2 grafični v prenosniku?Oddelek: Strojna oprema | 4318 (2664) | Stari89 |
» | Zagon računalnika - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (1047) | Matey_kp |
» | težave pri oveclockanjuOddelek: Navijanje | 1129 (941) | OZZY |