Forum » Pomoč in nasveti » Ni zvoka v nekaterih igrah
Ni zvoka v nekaterih igrah
Kockica ::
Pozdraljevni,
imam sledeč problem, v 2 igrah (star wars:the foce unleashed, age of empires 3) se sploh ne sliši dialoga, glasbo slišm, pogovarjanja pa ne, odvisno od igre. Pri star wars: the force unleashed v filmckih zelo slabo slism pogovarjanje (kot, da bi prihajal zvok od zelo dalec), medtem ko druge zvocne efekte slism cist v redu. Pri age of empires 3 pa slišim samo glasbo pa nič zvocnih efektov. Ko sm meu Windows XP mi je AoE 3 v redu delau, Star wars pa ni. Kasneje sm dau gor windows 7 pa mi še AoE 3 ne dela kot bi mogu. Zvok ne dela samo v teh dveh igrah, drugod mi dela vse v redu. Bojim pa se, da se mi bo problem ponovil še v drguih igrah, ki jih tezko pricakujem. Prosim za pomoč
System:
4GB Ram-a
Gigabyte GeForce gtx 260 - Direct x 11 (sem poskusil dat gor direct x 9 pa ne morem)
Zvočna kartica Realtek ALC662
5.1 surround system Altec lansing FX051
Windows 7
imam sledeč problem, v 2 igrah (star wars:the foce unleashed, age of empires 3) se sploh ne sliši dialoga, glasbo slišm, pogovarjanja pa ne, odvisno od igre. Pri star wars: the force unleashed v filmckih zelo slabo slism pogovarjanje (kot, da bi prihajal zvok od zelo dalec), medtem ko druge zvocne efekte slism cist v redu. Pri age of empires 3 pa slišim samo glasbo pa nič zvocnih efektov. Ko sm meu Windows XP mi je AoE 3 v redu delau, Star wars pa ni. Kasneje sm dau gor windows 7 pa mi še AoE 3 ne dela kot bi mogu. Zvok ne dela samo v teh dveh igrah, drugod mi dela vse v redu. Bojim pa se, da se mi bo problem ponovil še v drguih igrah, ki jih tezko pricakujem. Prosim za pomoč
System:
4GB Ram-a
Gigabyte GeForce gtx 260 - Direct x 11 (sem poskusil dat gor direct x 9 pa ne morem)
Zvočna kartica Realtek ALC662
5.1 surround system Altec lansing FX051
Windows 7
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12353 (1847) | mtosev |
» | Age of empires IV (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11399 (1853) | ahac |
» | Age of empires 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8885 (1965) | Twixz |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 41144 (26860) | Sc0ut |
» | Problem z nalaganjem Age of Empires 3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (973) | Tine003 |