Forum » Zvok in slika » Philips 32PFL5604H
Philips 32PFL5604H
palma ::
Pozdravljeni.
Nabavili smo zgoraj omenjen TV. V njegovih specifikacijah napisano vse, kar mora TV imeti, če je priklopljen na kabelski sistem. TV je HDTV, ima DVB-T in DVB-C MPEG4, plus ostale stvari.
Ampak, ko TV priklopim na kabel, ta šment najde samo analogne kanale o digitalnih ne duha ne sluha. Za nastavitev digitalnih omogoča samo ročno, to je da vtikpaš frekvenčne pasove, vendar ne najde nič.
Če se držiš navodil za nastavitev digitalnega sprejema, mi v meniju ne omogoča izbiro regije, oziroma izbiro kabla (kabel za kabelski/antena za zemeljski digitalni signal), tako da mi navodila niso v neko pomoč.
Vem, da se je ob prvem vklopu dalo to nastavljat, sedaj se pa ne morem vrnit v te nastavitve.
Če grem na tovarniške nastavitve, se na te nastavitve vrnejo samo nastavitve slike.
Ne vem, kako stvar spraviti k življenju (nastavljal sem podobnega LG, pa zadeva deluje briljantno).
Pomoč !
Nabavili smo zgoraj omenjen TV. V njegovih specifikacijah napisano vse, kar mora TV imeti, če je priklopljen na kabelski sistem. TV je HDTV, ima DVB-T in DVB-C MPEG4, plus ostale stvari.
Ampak, ko TV priklopim na kabel, ta šment najde samo analogne kanale o digitalnih ne duha ne sluha. Za nastavitev digitalnih omogoča samo ročno, to je da vtikpaš frekvenčne pasove, vendar ne najde nič.
Če se držiš navodil za nastavitev digitalnega sprejema, mi v meniju ne omogoča izbiro regije, oziroma izbiro kabla (kabel za kabelski/antena za zemeljski digitalni signal), tako da mi navodila niso v neko pomoč.
Vem, da se je ob prvem vklopu dalo to nastavljat, sedaj se pa ne morem vrnit v te nastavitve.
Če grem na tovarniške nastavitve, se na te nastavitve vrnejo samo nastavitve slike.
Ne vem, kako stvar spraviti k življenju (nastavljal sem podobnega LG, pa zadeva deluje briljantno).
Pomoč !
Nikoli ni tako slabo, da nebi bilo lahko še slabše.
- zaklenil: podtalje ()
drvo ::
Pa imaš digitalni signal ali analognega pripeljanega k hiši? Ker če imaš analognega ti nič ne pomaga če imaš ti televizijo z možnostjo digitalnega signala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV na rač.Oddelek: Zvok in slika | 1665 (1374) | BorutK-73 |
» | digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)Oddelek: Pomoč in nasveti | 8533 (4172) | predrag000 |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2613 (1926) | Sims |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9517 (6425) | Alexius Heristalski |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10162 (7971) | edublin |