» »

Philips 32PFL5604H

Philips 32PFL5604H

palma ::

Pozdravljeni.
Nabavili smo zgoraj omenjen TV. V njegovih specifikacijah napisano vse, kar mora TV imeti, če je priklopljen na kabelski sistem. TV je HDTV, ima DVB-T in DVB-C MPEG4, plus ostale stvari.
Ampak, ko TV priklopim na kabel, ta šment najde samo analogne kanale o digitalnih ne duha ne sluha. Za nastavitev digitalnih omogoča samo ročno, to je da vtikpaš frekvenčne pasove, vendar ne najde nič.
Če se držiš navodil za nastavitev digitalnega sprejema, mi v meniju ne omogoča izbiro regije, oziroma izbiro kabla (kabel za kabelski/antena za zemeljski digitalni signal), tako da mi navodila niso v neko pomoč.
Vem, da se je ob prvem vklopu dalo to nastavljat, sedaj se pa ne morem vrnit v te nastavitve.
Če grem na tovarniške nastavitve, se na te nastavitve vrnejo samo nastavitve slike.

Ne vem, kako stvar spraviti k življenju (nastavljal sem podobnega LG, pa zadeva deluje briljantno).

Pomoč !
Nikoli ni tako slabo, da nebi bilo lahko še slabše.
  • zaklenil: podtalje ()

drvo ::

Pa imaš digitalni signal ali analognega pripeljanega k hiši? Ker če imaš analognega ti nič ne pomaga če imaš ti televizijo z možnostjo digitalnega signala.

je digitalni signal

2x'=2 ::

Hvala

podtalje ::

Ker tem z isto vsebino že obstaja: Philips 37PFL5604H/12 in DVB-C, zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV na rač.

Oddelek: Zvok in slika
91665 (1374) BorutK-73
»

digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)

Oddelek: Pomoč in nasveti
208533 (4172) predrag000
»

Lidl in vračilo blaga

Oddelek: Loža
242613 (1926) Sims
»

vgrajen DVB-T sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
399517 (6425) Alexius Heristalski
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5010162 (7971) edublin

Več podobnih tem