Forum » Loža » Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)
nurmaln ::
Se strinjam da bi se blo treba s kitajci spogajat za malo boljšo ceno in nabavt EH+.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln
Gost ::
Je možno vzeti Ergohuman+ brez mrežic oz. v kaki posebni barvi ali je kontejner omejen na eno barvo in en tip stola?
Spinalis ni konkurenca. Je samo ena fail branch v razvoju stolov. Konkurence:
- klun ambienti
- pivk
- hit preless
itd
Torej, poleg spinalisa ... katera podjetja so še konkurenca ergolesu?
Spinalis ni konkurenca. Je samo ena fail branch v razvoju stolov. Konkurence:
- klun ambienti
- pivk
- hit preless
itd
Okapi ::
Je možno vzeti Ergohuman+ brez mrežic oz. v kaki posebni barvi ali je kontejner omejen na eno barvo in en tip stola?Bom preveril.
O.
Matheeew ::
Ergohuman+ = 350 EUR
Izraz na obrazu odgovornega na Ergolesu, ko se spelje posel = priceless
I'm in
Sej ne da ne privoščim uspeha Ergolesu. Samo me moti, da so pohlepni in ne znajo res spustiti cene. Bi lahko bil na koncu vsi zadovoljni.
Izraz na obrazu odgovornega na Ergolesu, ko se spelje posel = priceless
I'm in
Sej ne da ne privoščim uspeha Ergolesu. Samo me moti, da so pohlepni in ne znajo res spustiti cene. Bi lahko bil na koncu vsi zadovoljni.
dbevfat ::
Če smo čisto pošteni, so konkretno spustili ceno, dali so ~140EUR popusta na stol, če kupimo pri njih, to je 25% popusta.
nvr2fat
EC9 ::
Za "novi stol" - EH+ nisem našel točnih dimenzij - ima kdo kakšen link?
Off topic: Ta tema je zelo zanimiva, ker pokaže:
1. kako nas z ogromnimi maržami "lupijo" posredniki (sam pa sem bil navdušen, ko so mi dali za stol 5% popusta :)
2. da se lahko kupci s pomočjo interneta bistveno bolje organizirajo - dobijo moč
Off topic: Ta tema je zelo zanimiva, ker pokaže:
1. kako nas z ogromnimi maržami "lupijo" posredniki (sam pa sem bil navdušen, ko so mi dali za stol 5% popusta :)
2. da se lahko kupci s pomočjo interneta bistveno bolje organizirajo - dobijo moč
SasHo ::
EH+ : jaz sem za
Če to ne bo kmalu sprovedeno, bom kupil drugje, kjerkoli samo pri Ergoles-u ne.
Če to ne bo kmalu sprovedeno, bom kupil drugje, kjerkoli samo pri Ergoles-u ne.
Kar je še vedno 100% dobiček za njih.
Stol pri dobavitelju stane nekaj prek 250€, oni so ga ponudili za 400€, razlike je največ 150€, kar ni 100%, kakorkoli obračaš. In to ni dobiček, to je marža. Ko odtočijo stroške, ostane precej manj -- imajo razstavni prostor, kamor greš lahko stol pogledat, prodajalce in v končni fazi ti nudijo garancijo. In hočejo poslovati z več kot pozitivno ničlo, kar popolnoma razumem. Pač, ni tako črno belo.
nvr2fat
Steinkauz ::
+1
Čeprov 80 stolov bi itak dobil v šusu potem pa skadiščit jih nebi blo treba dlje kot nekaj dni+ nič več jih ne stane. 80 stolov verjetno drugače kr neki časa traja da prodajo.
Tko da na 350 bi lahk spustil.
Čeprov 80 stolov bi itak dobil v šusu potem pa skadiščit jih nebi blo treba dlje kot nekaj dni+ nič več jih ne stane. 80 stolov verjetno drugače kr neki časa traja da prodajo.
Tko da na 350 bi lahk spustil.
Keyser Soze ::
Kar je še vedno 100% dobiček za njih.
Stol pri dobavitelju stane nekaj prek 250€, oni so ga ponudili za 400€, razlike je največ 150€, kar ni 100%, kakorkoli obračaš. In to ni dobiček, to je marža. Ko odtočijo stroške, ostane precej manj -- imajo razstavni prostor, kamor greš lahko stol pogledat, prodajalce in v končni fazi ti nudijo garancijo. In hočejo poslovati z več kot pozitivno ničlo, kar popolnoma razumem. Pač, ni tako črno belo.
Hja, konkurenca je pa konkurenca. Jebi ga. Tudi oni se poslužujejo precej umazanih potez (ekskluziva).
Ne znajo pa pogledat iznad tega, da bi si ob morebitni minimalni izgubi ob prodaji tega stola lahko naredili zelo, zelo dobro reklamo. Precej boljšo kot s tisto na reklamnem panoju ob cesti (ker tista tam ne zna okrog hodit in hvalit firmo)... Ampak važno da poslujejo z več kot pozitivno ničlo. Kakšno reklamo so si naredili s tole potezo... Pa tud rajši ne govorim. Iz principa ne grem nič kupit tja, plus okrog bom povedal kako pa kaj. Ampak, to je biznis ane. Ena glava mora it, če ne kitajska, bo šla pa naša.
P.S.: Ne verjamem, da plača Ergoles stole po enaki ceni, kot bi jih morali tule gor.
OM, F, G!
Steinkauz ::
Am pa so kitajci napisal kdo je kao zdej ekskuzivni distributer?
Ker ni nujno, da je ergoles ane...
Oni majo lahko druzga uvoznika stolov. Verjetno so, ampak a so kitajci napisal to?
Ker ni nujno, da je ergoles ane...
Oni majo lahko druzga uvoznika stolov. Verjetno so, ampak a so kitajci napisal to?
Keyser Soze je izjavil:
Ne znajo pa pogledat iznad tega, da bi si ob morebitni minimalni izgubi ob prodaji tega stola lahko naredili zelo, zelo dobro reklamo. Precej boljšo kot s tisto na reklamnem panoju ob cesti (ker tista tam ne zna okrog hodit in hvalit firmo)... Ampak važno da poslujejo z več kot pozitivno ničlo. Kakšno reklamo so si naredili s tole potezo... Pa tud rajši ne govorim. Iz principa ne grem nič kupit tja, plus okrog bom povedal kako pa kaj. Ampak, to je biznis ane. Ena glava mora it, če ne kitajska, bo šla pa naša.
Ja, to vse v glavnem velja, jaz sem v bistvu samo rekel, da so dali konkreten popust, kot odgovor na Metheeew-ov post, kjer je rekel, da so požrešni in da bi lahko spustili ceno. Zakaj niso v to vložili še kaj več (in koliko bi lahko), je težko govoriti, sigurno imajo neke racionalne razloge, ampak njihova ponudba za 80 stolov konec koncev ni tako slaba. Če ne bi imeli Okapija, ki bo vse spedenal, bi se verjetno zadovoljili z EH za 400€. :)
nvr2fat
Matheeew ::
Glede na vse vmes napisano je jasno, da niso šli tako nizko kot bi lahko, da bi bili še vedno zadovoljni. Raje so očitno pisali Kitajcem naj nam ne prodajo stolov. In upali, da jih bo nekaj vseeno kupilo pri njih. Seveda ugibam, vem ne.
Keyser Soze je lepo razložil glede reklame.
Tudi če bi nam dali ceno z ničelno maržo, bi že z reklamo "zaslužili". Ni hudič, da ne bi šel kakšen kolega kupit ta stol, ko bi se ga dodobra ogledal pri nekomu doma. Verjetno pa bi tudi sam naslednji stol kupil pri njih. Po polni ceni. Že zaradi geste.
Keyser Soze je lepo razložil glede reklame.
Tudi če bi nam dali ceno z ničelno maržo, bi že z reklamo "zaslužili". Ni hudič, da ne bi šel kakšen kolega kupit ta stol, ko bi se ga dodobra ogledal pri nekomu doma. Verjetno pa bi tudi sam naslednji stol kupil pri njih. Po polni ceni. Že zaradi geste.
Super Sonic ::
"Stol pri dobavitelju stane nekaj prek 250EUR, oni so ga ponudili za 400EUR, razlike je največ 150EUR, kar ni 100%, kakorkoli obračaš. In to ni dobiček, to je marža. Ko odtočijo stroške, ostane precej manj -- imajo razstavni prostor, kamor greš lahko stol pogledat, prodajalce in v končni fazi ti nudijo garancijo. In hočejo poslovati z več kot pozitivno ničlo, kar popolnoma razumem. Pač, ni tako črno belo. "
V bistvu ni bilo niti najmanj tako. Praktično lahko zapišemo, da jim je na vrata potrkal tip, ki je imel +80 kandidatov, ki so bili v naprej pripravljeni dati denar in za nižjo ceno zamižati na eno oko glede garancije. Torej na njih je bilo, da poberejo denar in pripeljejo stole v Slovenijo, kjer bi jih v njihovem skladišču pobrali končni kupci. Cena je fiksna, garancije ni.
Tu pa bonitet za njih še ne bi bilo konec. Roko na srce verjetno ne prodajo 80 takšnih stolov v celem letu. Torej bi se jim izboljšali pogoji pri dobavitelju (splošni rabat) in 1 kontejner več bi peljali na leto pri prevozniku (v času recesije se jih da lepo stiskati). Torej če seštejemo:
- fiksni zaslužek od stola (če bi bil 30EUR x 84 = 2520EUR),
- stole bi lahko prodali brez garancije (če bi se mi strinjal, kar bi verjetno se),
- večji promet pri dobavitelju (dodatni rabati, tudi splošni),
- dodatni kontejner, večji promet pri prevozniku (dodatni rabati).
Oni so šli pa vse obratno delat. In še pogodbo pisat, samo zato, da mi stolov ne bi dobili. Kar je tipično; strah lastne nesposobnosti zaviti v "zajeban" in lesen EGrO. Verjeto ta, ki je to dilu pri njih, velik v Cerkev hodi. Konzervativec konzerviran.
In na koncu to izpade tako - greš drugam.
V bistvu ni bilo niti najmanj tako. Praktično lahko zapišemo, da jim je na vrata potrkal tip, ki je imel +80 kandidatov, ki so bili v naprej pripravljeni dati denar in za nižjo ceno zamižati na eno oko glede garancije. Torej na njih je bilo, da poberejo denar in pripeljejo stole v Slovenijo, kjer bi jih v njihovem skladišču pobrali končni kupci. Cena je fiksna, garancije ni.
Tu pa bonitet za njih še ne bi bilo konec. Roko na srce verjetno ne prodajo 80 takšnih stolov v celem letu. Torej bi se jim izboljšali pogoji pri dobavitelju (splošni rabat) in 1 kontejner več bi peljali na leto pri prevozniku (v času recesije se jih da lepo stiskati). Torej če seštejemo:
- stole bi lahko prodali brez garancije (če bi se mi strinjal, kar bi verjetno se),
Oni so šli pa vse obratno delat. In še pogodbo pisat, samo zato, da mi stolov ne bi dobili. Kar je tipično; strah lastne nesposobnosti zaviti v "zajeban" in lesen EGrO. Verjeto ta, ki je to dilu pri njih, velik v Cerkev hodi. Konzervativec konzerviran.
In na koncu to izpade tako - greš drugam.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
WarpedGone ::
Prodajo lahko.
Ne smejo pa potem zavrnit garancijskega zahtevka in se zgovarjat "Sej je pisalo, da ni garancije" oz. s tem tvegajo ukrep inšpekcije.
Ne smejo pa potem zavrnit garancijskega zahtevka in se zgovarjat "Sej je pisalo, da ni garancije" oz. s tem tvegajo ukrep inšpekcije.
Zbogom in hvala za vse ribe
Ja no, ta garancija gor in dol - lahko bi jo skrajšali, stole prodali kot rabljeno blago ali pa kaj tretjega.
Ko se gre za takle denar se hitro da najti kakšno luknjo. Samo interes mora bit.
Ko se gre za takle denar se hitro da najti kakšno luknjo. Samo interes mora bit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Super Sonic ()
roCkY ::
Pripravite konkreno ponudbo. Stol naj bo le boljši in ne slabši kot je bil prvoten, če onih kitajci niso priprvljeni odposlat na željen naslov. Naj pa jim pa kak USD več ostane. Z drugim zelo podobnim modelom bistveno večjih stroškov sicer nimajo... Sem še vedno na vlaku (v kontejnarju) za 2 kom...
ikeman ::
Tocno tako, pripravite konkretno ponudbo.
Mogoce se da Kitajcke se malo priviti in spraviti ceno na cca. 300 EUR.
Saj konec koncev narocamo cel kontejner in zaradi neke njihove "moralne kaprice" a.k.a exkluziva nam nocejo prodati cenejsega modela.
Mogoce se da Kitajcke se malo priviti in spraviti ceno na cca. 300 EUR.
Saj konec koncev narocamo cel kontejner in zaradi neke njihove "moralne kaprice" a.k.a exkluziva nam nocejo prodati cenejsega modela.
blaz87 ::
Tak kot je že eden rekel, ergoles sigurno dobi stole ceneje kot bi jih dobili mi, saj pri njih naročajo cele palete proizvodov.
Zato sta varjanti dve, kot sem že enkrat napisal, naj se še vpraša enkrat na ergoles, ter naj dobro premislijo. Kajti 100 EUR dobička po stolu za njih je še vseeno dosti, za nas bi pa bila cena tudi sprejemljiva. (cca. 300 EUR)
Je tudi varjanta, da se ponudi malo več za stole kitajčkom, kot je rekel ikeman. (Kaj pa kitajčki, imajo slučajno kakšno konkurenco, glede proizvajalca ergonomskih stolov?)
Zato sta varjanti dve, kot sem že enkrat napisal, naj se še vpraša enkrat na ergoles, ter naj dobro premislijo. Kajti 100 EUR dobička po stolu za njih je še vseeno dosti, za nas bi pa bila cena tudi sprejemljiva. (cca. 300 EUR)
Je tudi varjanta, da se ponudi malo več za stole kitajčkom, kot je rekel ikeman. (Kaj pa kitajčki, imajo slučajno kakšno konkurenco, glede proizvajalca ergonomskih stolov?)
Konkurence je veliko, saj večino ergonomskih stolov delajo na Kitajskem. Nekateri so tudi svinjsko poceni. Stoli, ki jih pri nas v trgovini dobiš po 100 evrov, so recimo 20, mogoče 30 evrov. Samo za druge modele, tudi tiste, ki so videti v redu, je težko ugotoviti, kako dobri so zares, če jih ne moreš preizkusit.
O.
O.
Še ena varjanta, da se dobi ponudbo recimo od http://ergomax.eu/ za 80 komadov, in se spet lahko pogaja glede cene, kot pri ergolesu, kot pri njih.
Double_J ::
Dejmo kupit en še cenejši model, saj potem je že skoraj zastonj, pa še vsi bodo plačali. Verjetno bi se še jaz prijavil.
Vzemi nekaj, za 100€.
Vzemi nekaj, za 100€.
Dve šivanki...
Super Sonic je izjavil:
Naj te popravim: nikjer ni bilo govora o mižanju na eno oko, temveč samo o količinskem popustu. Če že na podlagi znanih dejstev karkoli sklepamo glede garancije, lahko kvečjemu to, da bi jo imeli.
Super Sonic je izjavil:
V bistvu ne ti, ne jaz ne veva, kako bi bilo, zato lahko glede marž in rabatov samo ugibava. Na oko lahko sklepam, da blazno ceneje od nas tudi Ergoles ne bi prišel skozi, rabat zaradi enega kontejnerja gor ali dol. Verjetno obrnejo mesečno precej več kot 80 drugih stolov, skoraj vse uvažajo od tam, torej jim en kontejner ne bi opazno spustil cene, ne pri dobavitelju, ne pri prevozniku. Predvsem zato, ker govorimo o enkratni pošiljki, ne o enem kontejnerju mesečno. Upoštevaj še to malenkost, da potem 80 ljudi nekaj časa ne bi kupilo pri njih nobenega stola ;) ... Skratka, njihovi rabati zaradi enega kontejnerja po moje ne bi bili kaj bolj mastni, kvečjem, če že v osnovi dobijo stol kaj ceneje. Nekaj verjetno že, ampak ta razlika je najbrž težko kaj več kot par 10€ na stol.
Ampak to je v resnici irelevantno, jaz sem samo poudaril point, da oni so spustili ceno, in to konkretno. Če so pri tem še vedno računali na nek zaslužek, pa kaj. Ceno so spustili za 25%, to je vse, kar sem hotel reči, kot odgovor na post, da so požrešni in da niso.
nvr2fat
Ja seveda. Cene ne bodo spustili bolj, dokler ne dobimo nižje ponudbe oz. vsaj podobno ponudbo za podobne stole kjer drugje.
IvoJan ::
Kolikor sem jaz prebral se ni slo za uvoz linije izdelkov ampak izkljucno samo za ta model... Ker ce bi imeli oni pogodbo med sabo da lahko samo oni uvazajo celotno linijo izdelkov potemtakem nebi mogli vi narocit tistega + modela. Imam pa feeling da ergoles izvaza te stole tudi nekam izven drzave in so zato tudi podpisali to pogodbo z kitajci in tako ubistvu nic ne tvegajo in so samo vas hoteli s tem zajebat ker so jih kitajci ocitno obvestili zato jaz nebi od ergolesa pricakoval obcutno nizje cene..
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
"Naj te popravim: nikjer ni bilo govora o mižanju na eno oko, temveč samo o količinskem popustu. Če že na podlagi znanih dejstev karkoli sklepamo glede garancije, lahko kvečjemu to, da bi jo imeli."
Jaz mislim, da je teh 80+ kandidatov bilo zelo fleksibilnih. Konec koncev s(m)o se vsi, ki smo stol takrat potrdili, zavedali, da garancije ne bo. 25% popusta za 80 takšnih stolov je ponižujoče. Vsaj glede na to kaj vemo in je javno (nabavna cena).
"Verjetno obrnejo mesečno precej več kot 80 drugih stolov, skoraj vse uvažajo od tam, torej jim en kontejner ne bi opazno spustil cene, ne pri dobavitelju, ne pri prevozniku."
Tukaj sva pa midva malo skregana. 80 "drugih" stolov. Kolega, recesija je. Folk ne kupuje dnevno stole po 600EUR. To je eno. Pod drugo, konkurenca v tem segmentu je močna. Mi govorimo o kontejnerju stolov, ki so nekaj vredni. Ne o kontejnerju stolov, kjer je prevoz dražji, ko pa vse ostalo.
"Skratka, njihovi rabati zaradi enega kontejnerja po moje ne bi bili kaj bolj mastni, kvečjem, če že v osnovi dobijo stol kaj ceneje."
Takole ti bom povedal. Pisarniški material je v času recesije padel v prodaji (odvisno sedaj kaj gledaš) tudi do 80%. Zakaj? Zato, ker folk špara. Firme ne rabijo več kulijev za toliko in toliko denarja, ne rabijo več registratorjev takšnih in drugačnih, ampak samo in zgolj - najcenejše. Jaz trdim, da ta branža pade zraven. Tudi podjetja zategujejo pasove v tem segmentu. Iz mojega vidika, če bi delal v prodaji in to pri njih, se en kontejner ti. "prime" stolov pozna.
In ja seveda, Ergoles zaradi tega ne bi obogatel (in tudi propadel ne bo), bi pa izboljšal takorekoč vse. Od rezultatov prodaje, zaslužka in izhodiščnih pogojev v pogajanjih za "next year". Tu pa se zadeva ne končna saj so namesto vseh teh bombončkov, naredili kontra efekt. Zategnili pasove in podpisali eksluzivo.
"Ampak to je v resnici irelevantno, jaz sem samo poudaril point, da oni so spustili ceno, in to konkretno."
Toliko so oni dobil porabata pri kitajcih za tale kontejner. :) Mi je povsem jasno kam pes taco moli.
Dejstvo je, da tole odraz našega gospodarstva (in delovanja firm) v splošnem. En kup takšnih dobrih kupčij gre v nič, samo zaradi konzervativnega razmišljanja. Rajš bodo poslal svoje delavce na državno subvencijo, kot se pa šli takšne posle.
Razumem torej, kaj želiš povedati, ampak jaz se s tem absolutno ne strinjam. Odpikali so nas po liniji najmanjšega odpora.
Jaz mislim, da je teh 80+ kandidatov bilo zelo fleksibilnih. Konec koncev s(m)o se vsi, ki smo stol takrat potrdili, zavedali, da garancije ne bo. 25% popusta za 80 takšnih stolov je ponižujoče. Vsaj glede na to kaj vemo in je javno (nabavna cena).
"Verjetno obrnejo mesečno precej več kot 80 drugih stolov, skoraj vse uvažajo od tam, torej jim en kontejner ne bi opazno spustil cene, ne pri dobavitelju, ne pri prevozniku."
Tukaj sva pa midva malo skregana. 80 "drugih" stolov. Kolega, recesija je. Folk ne kupuje dnevno stole po 600EUR. To je eno. Pod drugo, konkurenca v tem segmentu je močna. Mi govorimo o kontejnerju stolov, ki so nekaj vredni. Ne o kontejnerju stolov, kjer je prevoz dražji, ko pa vse ostalo.
"Skratka, njihovi rabati zaradi enega kontejnerja po moje ne bi bili kaj bolj mastni, kvečjem, če že v osnovi dobijo stol kaj ceneje."
Takole ti bom povedal. Pisarniški material je v času recesije padel v prodaji (odvisno sedaj kaj gledaš) tudi do 80%. Zakaj? Zato, ker folk špara. Firme ne rabijo več kulijev za toliko in toliko denarja, ne rabijo več registratorjev takšnih in drugačnih, ampak samo in zgolj - najcenejše. Jaz trdim, da ta branža pade zraven. Tudi podjetja zategujejo pasove v tem segmentu. Iz mojega vidika, če bi delal v prodaji in to pri njih, se en kontejner ti. "prime" stolov pozna.
In ja seveda, Ergoles zaradi tega ne bi obogatel (in tudi propadel ne bo), bi pa izboljšal takorekoč vse. Od rezultatov prodaje, zaslužka in izhodiščnih pogojev v pogajanjih za "next year". Tu pa se zadeva ne končna saj so namesto vseh teh bombončkov, naredili kontra efekt. Zategnili pasove in podpisali eksluzivo.
"Ampak to je v resnici irelevantno, jaz sem samo poudaril point, da oni so spustili ceno, in to konkretno."
Toliko so oni dobil porabata pri kitajcih za tale kontejner. :) Mi je povsem jasno kam pes taco moli.
Dejstvo je, da tole odraz našega gospodarstva (in delovanja firm) v splošnem. En kup takšnih dobrih kupčij gre v nič, samo zaradi konzervativnega razmišljanja. Rajš bodo poslal svoje delavce na državno subvencijo, kot se pa šli takšne posle.
Razumem torej, kaj želiš povedati, ampak jaz se s tem absolutno ne strinjam. Odpikali so nas po liniji najmanjšega odpora.
recmajkemi ::
Zakaj imam občutek, da ravno ko se bomo zmenili za kontejner + editiona bo Ergoles spet vskočil.
ikeman ::
Fantje ne se kregat. Pac ekonomija, business, zasluzit so hotli po liniji najmanjsega odpora z istim ali vecjim dobickom - standard.
Seveda, prav lahko se zgodi tudi to, da nam se 1x skocijo v zelje oz. mi smo na njihovem zelniku
Ampak ni panike. Nekak bodo stoli ze prisli, ce je interesa toliko se tudi resitev najde.
Seveda, prav lahko se zgodi tudi to, da nam se 1x skocijo v zelje oz. mi smo na njihovem zelniku
Ampak ni panike. Nekak bodo stoli ze prisli, ce je interesa toliko se tudi resitev najde.
thramos ::
Upoštevaj še to malenkost, da potem 80 ljudi nekaj časa ne bi kupilo pri njih nobenega stola ;)
Pomoje tehle 80 ljudi tudi sedaj ne bo kupilo pri njih, pa še par njihovih kolegov ne ...
commissar ::
mal pozno sem prišel v tole temo, pa me znima kako zdaj stoji vse skupaj? Kateri model, kakšna cena...?
hvala
lp
hvala
lp
Stvar stoji tako, kot je opisano v zadnjih nekaj postih: Išče se varianta.
*TV* ::
Predlagam, da se da Ergolesu naša zahteva za ceno, za cca. 70kom po cca 300 EUR.
Po sistemu vzemi ali pusti.
Za njih je to takojšen dobiček, skoraj brez dela.
V času recesije dobivamo na firmo precej takih zahtev in jih firma običajno tudi sprejme.
Ni zdaj čas velikih dobičkov.
Podobno se naj pošlje še ostalim trgovinam v naši bližini (Avstrija, Italija,...).
Lp
Po sistemu vzemi ali pusti.
Za njih je to takojšen dobiček, skoraj brez dela.
V času recesije dobivamo na firmo precej takih zahtev in jih firma običajno tudi sprejme.
Ni zdaj čas velikih dobičkov.
Podobno se naj pošlje še ostalim trgovinam v naši bližini (Avstrija, Italija,...).
Lp
m_a_t ::
Za oni +stol sm jst se vedno zravn, ce pa zaradi tega propade kako oderuško podjetje pa bi uzel tudi dva.
kaj pa kakšen kitajski proizvajalec stolov, ki še nima zastopstva v sloveniji?To je pa za prave podjetnike:-) Kupiti kontejner stolov, ki jih ne poznaš, je rahlo tvegano;-)
Poleg tega nam ni do tega, da bi kupili kar en poceni stol, ampak da bi poceni prišli do dobrega stola. Sem kar precej guglal o ergonomskih stolih in tile Ergohuman (in Ergohuman+) se vsepovsod pojavljajo kot spodobna konkurenca raznim Aeronom in drugim dragim stolom uglednih znamk.
O.
Gandalfar ::
Gandalfar je premaknil sporočila v group buyi so neslovenski.
Tu naj ostane debata o stolih oz. o narocilu. Meta debata o samem group buyu pa je sla v novo temo.
Tu naj ostane debata o stolih oz. o narocilu. Meta debata o samem group buyu pa je sla v novo temo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Zaenkrat kaže, da se za kakšno nižjo ceno ne bo dalo zmenit (čeprav nisem še čisto obupal:-). Dali bi 10 dolarjev popusta po kosu, če bi naročili ta velik (40") kontejner.
Ergohuman+ je očitno v malo večji škatli, ker jih gre v 20" kontejner samo 78.
Na voljo je v dveh različicah - s črnim in sivim okvirjem. Spodaj pripenjam slike, kot mi jih je poslal proizvajalec. Verjetno se bo dalo izbirati tudi barvo mreže.
V glavnem, načrt je trenutno tak, da bom predvidoma naslednji teden vsem, ki so se prijavili, poslal zasebno sporočilo s končno ceno za Ergohuman+ in med katerimi barvami lahko izbirajo, in če bo interesentov še vedno dovolj, sledi številka računa in plačilo. Če interesentov za + ne bo dovolj, bomo poskušali nabaviti osnovno različico prek tujega naslova.
O.
Ergohuman+ je očitno v malo večji škatli, ker jih gre v 20" kontejner samo 78.
Na voljo je v dveh različicah - s črnim in sivim okvirjem. Spodaj pripenjam slike, kot mi jih je poslal proizvajalec. Verjetno se bo dalo izbirati tudi barvo mreže.
V glavnem, načrt je trenutno tak, da bom predvidoma naslednji teden vsem, ki so se prijavili, poslal zasebno sporočilo s končno ceno za Ergohuman+ in med katerimi barvami lahko izbirajo, in če bo interesentov še vedno dovolj, sledi številka računa in plačilo. Če interesentov za + ne bo dovolj, bomo poskušali nabaviti osnovno različico prek tujega naslova.
O.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
motorc ::
Super ... meni se tale EH+ bolj dopade kot osnovna verzija. Upam, da bo dovolj interesa za izvedbo nakupa.
commissar ::
mene dej tud na seznam prosim, pa a se da dobiti čepke namesto koles?
[brisan offtopic]
[brisan offtopic]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Oba imata:
# Seat Height Control
# Seat Depth Adjustment
# Backrest Tilt Tension Control
# Backrest Tilt Angle Adjustment
# Backrest Height Adjustment
# Armrest Height Adjustment
# Armrest Angle Adjustment
# Headrest Height & Angle Adjustment
+ ima poleg tega:
* Advanced aluminium mechanism
* Seat Inclination Adjustment (Seat Tilt)
* Armrests Width Adjustment
O.
# Seat Height Control
# Seat Depth Adjustment
# Backrest Tilt Tension Control
# Backrest Tilt Angle Adjustment
# Backrest Height Adjustment
# Armrest Height Adjustment
# Armrest Angle Adjustment
# Headrest Height & Angle Adjustment
+ ima poleg tega:
* Advanced aluminium mechanism
* Seat Inclination Adjustment (Seat Tilt)
* Armrests Width Adjustment
O.
Na papirnatem seznamu je dovolj placa, si zraven.
Resna tekma bo, ko bo treba pokazat denar - pol bo pa verjetn FIFO vrsta :)
Resna tekma bo, ko bo treba pokazat denar - pol bo pa verjetn FIFO vrsta :)
roCkY ::
Če da folk na svoj zdravje vsaj malo bi morala bit pri teh pogojih v nekaj dneh vrsta polna za drugi kontenjer...
Sam se bojim da bom, ko bosta stola na svojem mestu sedel na starih.
Sam se bojim da bom, ko bosta stola na svojem mestu sedel na starih.
zee ::
Pisi me zraven.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44280 (557) | skyform |
» | Udoben stol za večurno deloOddelek: Pomoč in nasveti | 5593 (2148) | U2ros |
» | Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31221 (15751) | Unknown_001 |
⊘ | group buyi so neslovenski (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 28973 (23779) | Gandalfar |