Forum » Kaj kupiti » Pravice Potrošnikov - tuija -hoh.de-
Pravice Potrošnikov - tuija -hoh.de-
WiLd_WiNd ::
Pred 8 meseci sem kupil računalnik v hoh.de (NEMČIJA), nakar se mi je pokvarila grafična kartica (4870), preden sem jo poslal v nemčijo sem jo nesel na pregled v AGT (prijazna trgovina, priporočam) kjer so mi potrdili okvaro ter mi kartico pravilno zapakirali za pošiljanje ( v tisto posebno folijo).
Zdaj sta že dva mesca mimo, od hoh.de pa nobenega odziva! Poslali so mi edino mail, s katerim so mi sporočilo, da so pošiljko dobili in da bodo primer preučili...
Kakšne so sedaj moje pravice, čeprav gre za tujino (a še vedno E.U)... Nova 4870, money back?
In če mi vrnejo kupnino, po kateri ceni? Po tisti ki sem jo plačal ali po sedanji vrednosti takega izdelka?
Hvala za odgovor =)
Zdaj sta že dva mesca mimo, od hoh.de pa nobenega odziva! Poslali so mi edino mail, s katerim so mi sporočilo, da so pošiljko dobili in da bodo primer preučili...
Kakšne so sedaj moje pravice, čeprav gre za tujino (a še vedno E.U)... Nova 4870, money back?
In če mi vrnejo kupnino, po kateri ceni? Po tisti ki sem jo plačal ali po sedanji vrednosti takega izdelka?
Hvala za odgovor =)
The best way to predict future is to create it =)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Lonsarg ::
To tut mene zanima, jaz sem kako leto nazaj 2000EUr robe iz hoh.de naročil, pol za nadaljno prodajo, pa me zanima kako štima to z njimi. Kar sem reviwe gledal na idealo.de problemov z njimi nikoli ni bilo, zato sem tudi naročil. Grdo od njih, da grejo rok zamudit, so torej samo zamudili, al so kaj serali?
Zheegec ::
oni isto, kot v Sloveniji, zadevo pošljejo na pooblaščeni servis.
Je pa v tujini potrošnik manj zaščiten, kot v Sloveniji in ste vsi logično presenečeni, ko po 45 ni še nič urejeno :)
Je pa v tujini potrošnik manj zaščiten, kot v Sloveniji in ste vsi logično presenečeni, ko po 45 ni še nič urejeno :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285453 (120239) | darkolord |
» | Kje kupiti računalniške komponente?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4547 (4073) | solatko |
» | Uveljavljanje garancije ASUS grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1880 (1631) | Janac |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15449 (9913) | lambda |
» | tuje trgovineOddelek: Kaj kupiti | 6863 (5635) | kmetek |