Forum » Strojna oprema » Zunanji trdi disk 500GB-particije
Zunanji trdi disk 500GB-particije
sokol10 ::
Zanima me če ima kdo mogoče izkušnje z upravljanjem particij na zunanjem trdem disku (WD MYBOOK ESSE2 500GB). Problem je v tem da bi rabil datotečni sistem FAT32 (za igranje iger na ps2), ter NTFS za normalno uporabo k prenosniku, ker sem bral, da so problemi pri kopiranju datotek večjih od 4BG na FAT32 datotečni sistem. Torej bi na zunanjem disku ustvaril 2 particiji z različnima datotečnima sistemoma.
Ali je to izvedljivo? Ima kdo kaj izkušanj s tem? Glede na to da za ps2 rabim obvezno FAT32, in če bi celega formatiral na to, bi se verjetno pojavljala teževa (tako sem razbral na forumih)
Hvala!
Ali je to izvedljivo? Ima kdo kaj izkušanj s tem? Glede na to da za ps2 rabim obvezno FAT32, in če bi celega formatiral na to, bi se verjetno pojavljala teževa (tako sem razbral na forumih)
Hvala!
zcetrt ::
Nisem poučen o teh zadevah do potankosti, ampak fat sistem ima omejitev tudi pri velikosti particije. Z različnimi sistemi na enem disku pa ne bo težav.
4.
jest10 ::
Nisem poučen o teh zadevah do potankosti, ampak fat sistem ima omejitev tudi pri velikosti particije.
Ja, celih 2TB. Ponekod(slabo podprto) celo 16TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse o Apple računalnikih za začetnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2052 (1627) | libreus |
» | Western Digital bo bolje izkoristil prostor trdih diskovOddelek: Novice / Diski | 4979 (3490) | Dami |
» | Zunanji disk na glasbeni stolp?Oddelek: Zvok in slika | 1083 (1083) | danix1 |
» | Težave pri zaznavanju trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 936 (849) | ~Speed |
» | Težave z LindowsiOddelek: Operacijski sistemi | 1418 (996) | CaqKa |