Forum » Loža » Orto SiMobil paket?
Orto SiMobil paket?
Matek ::
2 vprašanji:
1. Kako dolgo moraš biti vezan pri njih?
2. Kaj se zgodi če ne porabiš 3k na mesec, a dobiš račun za 3k pač, al se ti kaj podraža?
1. Kako dolgo moraš biti vezan pri njih?
2. Kaj se zgodi če ne porabiš 3k na mesec, a dobiš račun za 3k pač, al se ti kaj podraža?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
- spremenil: Matek ()
PaJo ::
Pri njih si vezan 24 mesecev, tistih 3k pa placas, pa ce jih porabis ali ne, pac cisto preprosto po moje
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
MadMax ::
Preprosto in pravilno.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
Marko007 ::
Še nekaj: 3k SIT je potrebno porabiti na območju Slovenije, torej z uporabo Simobilovega omrežja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marko007 ()
Marko007 ::
No saj sem res malo dvomljivo napisal. Seveda v vsa omrežja, samo prikloplen morš bit na Simobil, ker klici iz tujine (npr. A1) se ti v te tri jurje ne štejejo.
Dr_BigHead ::
Mene zanima, če pozna kdo koga, ki hoče imet Orto naročnino samo že ima telefon pa tistega poleg nebi rabo... Bi jaz rabo M50... NUJNO... Če poznate pišite na J.S.@email.si...
Matek ::
ja, sej podpišeš pogodbo
BTW, kako osvetlitev ima Siemens M50 v tem paketu?
BTW, kako osvetlitev ima Siemens M50 v tem paketu?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
MadMax ::
Modro, kakopak
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročnina če malo kličeš?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11450 (10352) | sejmon |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46668 (20546) | profii |
» | SiMobil Paket 9 - Zavajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15034 (12502) | St235 |
» | TUŠ Mobil - za koga je to optimalno ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3781 (2809) | zzitop |
» | Tretji operater mobilne telefonije: Tuš mobilOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10680 (5319) | neres |