» »

Baterija prenosnika in Win 7 problem?

Baterija prenosnika in Win 7 problem?

bodom ::

Pozdravljeni,

mogoče neroden naslov, a problem imam sledeč. Prenosnik je HP 6720s, ki je imel nameščene original XP. To sem pred časom zamenjal na Win 7. Odkar sem naredil spremembo na Win 7 tudi opažam, da se mi verjetno baterija sploh ne polni. Baterija je mrzla. Prej teh težav nisem opazil. Takoj, ko iztaknem napajalni kabel iz prenosnika, se le-ta ugasne. Gre pa v stand-by in ne crkne popolnoma. Ne zdrži pa niti 5s, zato sumim, da je verjetno baterija fuč.

Vendar, prenosnik je star 2 leti... a mi res že lahko po dveh letih baterija odpove? Že res, da baterije nisem vzel ven, ko je prenosnik venomer pod napajanjem, a vseeno. Imate kakšno idejo, kaj bi lahko naredil? Da nekje stestiram baterijo že, kaj pa kaj drugega? Mogoče so kontakti slabi, ali celo, da je Win 7 krivec? Nekaj sem našel prek googla, a mi je dokaj nelogično, da bi OS to povzročil, ali pač?

Hvala za pomoč in LP!

Šimpanz ::

Baterija ti lahko odpove že po nekaj dnevih kaj pa šele po dveh letih. Vprašaj se zakaj daje HP za baterije samo leto dni garancije. Najlažje je ugotoviti kje je problem če daš svojo baterijo v drug notesnik in probaš ali jo tam polne. Ali pa da daš drugo baterijo v svoj notesnik.

Duhec ::

Notebook se polni tudi, ko ne laufa, se ti ne zdi ?
Raje poglej, če gori rumena lučka, ko imaš prenosnik ugasnjen in priklopljen na polnilec/adapter.
Prej ti je šla baterija ali pa mogoče celo kako vezje na plati za filanje baterije.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prenosnik - kako polniti baterijo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
4115368 (2138) sh00ter92
»

baterija se ne polni

Oddelek: Strojna oprema
3819693 (7129) specing
»