Forum » Pomoč in nasveti » Mustek MDC 3000
Mustek MDC 3000
danielka84 ::
torej, rabim pomoc glede tega digitalca!
Kot je videti, je zelo dober za svoj denar (1600x1200, 3.1 mio pik, LCD 1.8", USB in video izhod, 16MB Compact Flash kartica prilozena, stojalo ...)
stane pa 49ksit v Intersparu.
Ker mi ni za hodit v interspar, me zanima, ce se da ta digitalc kupit kje drugje? gledal sem comtron in drruge trgovine pa je kr drazji za prb. 7ksit... Torej kje? mogoce kdo proda rabljenga?
pa nasploh, tisti ki ga imate, a je dobr za teh 50ksit?
hvala!
Kot je videti, je zelo dober za svoj denar (1600x1200, 3.1 mio pik, LCD 1.8", USB in video izhod, 16MB Compact Flash kartica prilozena, stojalo ...)
stane pa 49ksit v Intersparu.
Ker mi ni za hodit v interspar, me zanima, ce se da ta digitalc kupit kje drugje? gledal sem comtron in drruge trgovine pa je kr drazji za prb. 7ksit... Torej kje? mogoce kdo proda rabljenga?
pa nasploh, tisti ki ga imate, a je dobr za teh 50ksit?
hvala!
- spremenil: danielka84 ()
joze ::
za svoj denar je dober, kot fotoaparat se obnese odlično je pa software precej hroščat(men sesuva win xp), dobi pa se ga v comtron internet trgovini za dobrih 45 jurjev.
v bistvu ga priporočam
v bistvu ga priporočam
danielka84 ::
ja, sm ga ze nabavil in je ql
Slike so res ostre in ful lepe...
Imam pa sedaj problem... ko stisnem gumb za slikanje, nekaj "malo zaruzi" kot bi premikal leco - ostril sliko, kar jo, ker se vidi na ekranu, samo a je to normalno da se cuje?
Software pa men dela zaenkrat brez problemov... ampak samo on preko twain gonilnika, on k je tak ko raziskovalec mi pa reseta comp ko hocem prenest sliko ... ...sano ni frke
help!
Slike so res ostre in ful lepe...
Imam pa sedaj problem... ko stisnem gumb za slikanje, nekaj "malo zaruzi" kot bi premikal leco - ostril sliko, kar jo, ker se vidi na ekranu, samo a je to normalno da se cuje?
Software pa men dela zaenkrat brez problemov... ampak samo on preko twain gonilnika, on k je tak ko raziskovalec mi pa reseta comp ko hocem prenest sliko ... ...sano ni frke
help!
ni-da-ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danielka84 ()
joze ::
pr meni tud ruzi pa ni panike, s slikami sem tud jaz zadovoljen.Baterije, ki si jih dobil zraven bo pa kmalu pobralo, zato je najbolje, da si kupis Nimh baterije in polnilec, kar se ti dolgoročno zelo splača. poglej na www.delko.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na malico, manjše menze ali večje trgovske centre (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16102 (8165) | fosil |
» | Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6581 (4053) | alum |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4664 (4036) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5996 (4890) | Boky |
» | 17 palicni monitorOddelek: Strojna oprema | 1295 (1089) | MadMax |