Forum » Programska oprema » uTorrent
uTorrent
schtr4jh ::
Možnosti -> Nastavitve -> Pasovna širina -> Največja hitrost oddajanja in Največja hitrost prejemanja
BHawk ::
Da ne bom nove teme odpiral.
Imam problem in sicer mi noben torrent noče več download-at. To se je zgodilo kakšen teden dni nazaj. Sem probal tudi BitTorrent, BitCommet, ter format (ni bil to edini razlog), vendar nič ne pomaga.
Firewall sem izklopil in še vedno nič. Imam pa rdečo ikono v status baru pa ne vem kako bi odpravil problem. Stran, ki jo utorrent odpre, da preveri port pravi da ni dosegljiv.
Ali ima kdo kakšno idejo?
Imam problem in sicer mi noben torrent noče več download-at. To se je zgodilo kakšen teden dni nazaj. Sem probal tudi BitTorrent, BitCommet, ter format (ni bil to edini razlog), vendar nič ne pomaga.
Firewall sem izklopil in še vedno nič. Imam pa rdečo ikono v status baru pa ne vem kako bi odpravil problem. Stran, ki jo utorrent odpre, da preveri port pravi da ni dosegljiv.
Ali ima kdo kakšno idejo?
BHawk ::
Ruterja nimam oz. je na siol-u. Modem se mi takoj priključi na internet.
No sem našel nastavitve za modem in dodal port. Hvala za pomoč.
No sem našel nastavitve za modem in dodal port. Hvala za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BHawk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341429 (41885) | ignats |
» | Utorrent prepočasen download (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9230 (8151) | MrStein |
» | a1.si/pogodbena-hitrostOddelek: Omrežja in internet | 2584 (1758) | Ghost007 |
» | Pomoč nastavitev UTMS modema T-2 PartisOddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1304) | KoMar- |
» | Torrenti preko Tuš TelekomaOddelek: Omrežja in internet | 4687 (2248) | Yacksy |