Forum » Zvok in slika » bTV Pro 2.1
bTV Pro 2.1
kalcek16 ::
Zanima me če kdo uporablja za TV Tuner ta program (bTV Pro 2.1),če mi lahko pove kakšne ima kj nastavitve naprimer:katero anteno ima izbrano v programu...meni sicer zvok ne dela a mogoče ve kdo kaj je vzrok, imam pa Creative 128
Alfa ::
Hm...Ce se prav spomnim, moras nastavit TV tuner posebej, ter zvočni čip na tunerju posebej. Tuner boš že izbral pravi (najbrž je naveden pod opcijo), za zvočni del boš moral pa najbrž malo testirat. Vem da na ene dveh variantah dela.
Jaz sem vse nastavil s pomočjo helpa.
Jaz sem vse nastavil s pomočjo helpa.
Predator ::
kot prvo a imaš sploh audio kabel priklopljen prav ( iz tunnerja audio out do linein na zvočni ) oz če ti zvok sploh kje dela ; če ne pa poglej če ti ni program izklopil linein ( cotrol panet -> multimedia, jeziček audio -> pri playback klikni volume -> potem pa poglej če maš obkljukan pri linein mute; če linein tam ne vidiš -> pa klikni option -> properties -> pa tam obkljukaj linein )
pa klick here;
pa še kater tunner/winse imaš please povej za nadaljni help
pa klick here;
pa še kater tunner/winse imaš please povej za nadaljni help
kalcek16 ::
Imam tuner od Mediaforte PV 951.Line-in in use ostalo imam prikloplen prav,ker mi je z originalno programsko opremo delal(ki pa meni ne ustreza)imam pa XP-je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odstranitev šumov iz glasbeOddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (1118) | Valvoline |
» | Z VIVO nikakor ne morem posneti tudi zvokaOddelek: Zvok in slika | 1282 (1046) | pingo76 |
» | Kje je problem ? (AC3-zvočna-5.1 zvočniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1100) | DJ-DUST |
» | .::INSPIRE 5300 šumenje::.Oddelek: Zvok in slika | 908 (814) | jest10 |
» | Program za gledanje tv-jaOddelek: Zvok in slika | 2302 (1801) | freserovski |