Forum » Kaj kupiti » lg 32
lg 32
SkIDiver ::
Ja mene tut mal matra k sm bil dons v sparu. Sam ne vem kok je kj vredi LG pa kok je zadovoljiv in siguren.
monty ::
Eni pravjo da je dobr, drugi spet ne.
Ima mogoče kdo kake izkušnje z njim. Da smo bolj natančni gre za CD-RW 32/10/40. Men se zdi za 15900 kar dobr, pa tud če ni nevem kaj, za ta dnar.
Zdej mam sicer Teac 8/8/40 ni blema, vse dela, sam mal hitrejšga pa bi tud lahko mel ne.
Če ma kdo kakšne izkušnje, prosim!!!
Ima mogoče kdo kake izkušnje z njim. Da smo bolj natančni gre za CD-RW 32/10/40. Men se zdi za 15900 kar dobr, pa tud če ni nevem kaj, za ta dnar.
Zdej mam sicer Teac 8/8/40 ni blema, vse dela, sam mal hitrejšga pa bi tud lahko mel ne.
Če ma kdo kakšne izkušnje, prosim!!!
SkIDiver ::
Bojda so tut neki cene pale zdej po štacunah večini komponentam. Preverju pa še nism.
No tukaj so podatki pa fotka. Ni mi jasno kaj je z 8mb in pol 2mb buffer memory?
No tukaj so podatki pa fotka. Ni mi jasno kaj je z 8mb in pol 2mb buffer memory?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Orehova poticaOddelek: Loža | 2639 (2152) | IL_DIAVOLO |
» | [divxvid] Kiton predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3896 (2398) | mare3210 |
» | Špar:Mercator:Tuš... Kje kupujete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9589 (7924) | d0rK |
» | Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6577 (4049) | alum |
» | LG 775 FTOddelek: Kaj kupiti | 768 (610) | Daishi |