Forum » Kaj kupiti » Plata za Intel
Plata za Intel
bozicek ::
Ker ne spremljam toliko, kaj se dogaja pri Intelu ampak samo za AMD sem malce izgubljen pri vsem tem.
Zanima me katera plata bi bila dobra za Celerona ali P4?
Naj ne bo predraga, saj ne gre za racunalnisko masino ampak bolj za risanje nacrtov ter tipkanje. Kaksne prevec rahiticne pa zopet ni treba. Imel sem ogledano Elite P4VXAD2 za P4 in pa Elite P6S5AT za Celerona 1300.
Kaj pa SIS 635? Dobil je dobre ocene samo ali lahko v te plate vtaknem Celeron ali je samo za P4?
Malce svetujte.
Se opravicujem za svojo izgubljenost ampak Intel ima toliko teh stvari razlicnih, da se tik-tak izgubis. Vsaka druga stvar pase v svojo plato. AMD ima to veliko bolje poslihtan. En podnozje za vse prosesorje, Intel pa...
Zanima me katera plata bi bila dobra za Celerona ali P4?
Naj ne bo predraga, saj ne gre za racunalnisko masino ampak bolj za risanje nacrtov ter tipkanje. Kaksne prevec rahiticne pa zopet ni treba. Imel sem ogledano Elite P4VXAD2 za P4 in pa Elite P6S5AT za Celerona 1300.
Kaj pa SIS 635? Dobil je dobre ocene samo ali lahko v te plate vtaknem Celeron ali je samo za P4?
Malce svetujte.
Se opravicujem za svojo izgubljenost ampak Intel ima toliko teh stvari razlicnih, da se tik-tak izgubis. Vsaka druga stvar pase v svojo plato. AMD ima to veliko bolje poslihtan. En podnozje za vse prosesorje, Intel pa...
DeLonghi ::
Priporocam epoxa 845G...zelo stabilna plata in ima vse potrebne bonboncke + celo neko kr kewl integrirano grafiko-seveda jo lahko tudi izkljucis in das drugo noter
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
[DrAc0] ::
Pozdrav
Mene pa tokrat zanima kakšno matično ploščo naj si nabavim za Celerona 1 Ghz.
Naj ima dobre navijalske sposobnosti in naj ne bo predraga, ter po možnosti naj NIMA On-board ne zvočne ne LANa in ostale nepotrebne sare.
Vsak predlog je dobrodosel.
Ce bo vprasanje spet ignorirano, bom odprl novo temo.
Hvala
Mene pa tokrat zanima kakšno matično ploščo naj si nabavim za Celerona 1 Ghz.
Naj ima dobre navijalske sposobnosti in naj ne bo predraga, ter po možnosti naj NIMA On-board ne zvočne ne LANa in ostale nepotrebne sare.
Vsak predlog je dobrodosel.
Ce bo vprasanje spet ignorirano, bom odprl novo temo.
Hvala
Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..
[DrAc0] ::
Ja hvala. Ampak jaz iscem nekaj kar ima SDR ram, in je resnicno raj za navijanje.
Hvala vseeno.
Hvala vseeno.
Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel Celeron 2.2GHzOddelek: Kaj kupiti | 1314 (923) | Zheegec |
⊘ | Intel Vs. AMD (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5594 (4647) | whatson |
» | Katero grafično?, Kaj bi vi vzel.neki izbire.......Oddelek: Kaj kupiti | 1706 (1217) | Klemenn |
» | P4 1.6A Northwood (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5249 (4177) | Mr.B |
» | Resno vprasanje AthlonXP ali P4?Oddelek: Kaj kupiti | 1884 (1412) | [t502] |