Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je to: VC_RED ????
Kaj je to: VC_RED ????
Seljak ::
Pozdravljeni.Imam problem za katerega ne najdem odgovora
Uporabljam zunanji disk,na katerega pač skladiščim vse kar se mi zdi zanimivo!Ampak zdaj sem že drugič zasledil na njem neke čudne datoteke in prvič sem jih celo odstranil in glej ga zlomka,spet so se pojavile!
Ne morem ugotoviti,kdaj točno se pojavijo?!Inštaliral sem razne igre,možno je,da je to posledica teh datotek!?
Ker sem že obupal,sem se odločil,da se obrnem na vas Slo-tech
Tukaj je slika datoteke:
Uporabljam pa: Windows 7 ultimate 64bit
Uporabljam zunanji disk,na katerega pač skladiščim vse kar se mi zdi zanimivo!Ampak zdaj sem že drugič zasledil na njem neke čudne datoteke in prvič sem jih celo odstranil in glej ga zlomka,spet so se pojavile!
Ne morem ugotoviti,kdaj točno se pojavijo?!Inštaliral sem razne igre,možno je,da je to posledica teh datotek!?
Ker sem že obupal,sem se odločil,da se obrnem na vas Slo-tech
Tukaj je slika datoteke:
Uporabljam pa: Windows 7 ultimate 64bit
- spremenilo: Seljak ()
misek ::
Menda je to povezano z Visual C++. Verjetno si namestil neko aplikacijo/igro in je installer pustil te datoteke namesto da bi jih zbrisal. Zbriši jih in sproti glej, kdaj se pojavijo.
Seljak ::
moram še povedati,da se je res pri igri naložil tale Visual C++
Ne morem verjeti,da si tako hitro odgovoril
Ps:Datoteka pripada Paket Windows instaler,tako mislim,da imaš popolnoma prav
Aja,pozabil sem: Srečenega in zdravega 2010
Ne morem verjeti,da si tako hitro odgovoril
Ps:Datoteka pripada Paket Windows instaler,tako mislim,da imaš popolnoma prav
Aja,pozabil sem: Srečenega in zdravega 2010
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje za začetnikeOddelek: Programiranje | 12849 (7773) | Yacked2 |
» | Program ne deluje več (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6596 (5334) | Genetic |
» | Visual Basic, C#, C++, razlike... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 12633 (10304) | 64202 |
» | Uporaba zahodno-evropskih znakov (c++)Oddelek: Programiranje | 922 (856) | hatch |
» | Nekaj o programiranju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5700 (4840) | alesrosina |