Forum » Pomoč in nasveti » IE (6.0) - UKAZ: open in new window
IE (6.0) - UKAZ: open in new window
mrTwelveTrees ::
surfaš in hočeš link odpreti v nevem oknu - IE
kliknes open in new window
KAKO naštimat, da se mi ta okno odpre maximalno
- kako potem to nastavitev shranit ?
hvala
kliknes open in new window
KAKO naštimat, da se mi ta okno odpre maximalno
- kako potem to nastavitev shranit ?
hvala
Tomi ::
Ne da se, vsaj meni doslej to še ni uspelo. Najboljše, kar lahko narediš, je ročno resize do "polne" velikosti, potem pa okno zapreš, in dela. Enako je tudi pri recimo OE in podobnih.
metrodusa.blogspot.com
mrTwelveTrees ::
tomi:
sigurno se da !
samo ne zanmo...
ne vem, mogoče kej v regustru - size window ??
ne vem
HELP ????
KO ZNA TO
sigurno se da !
samo ne zanmo...
ne vem, mogoče kej v regustru - size window ??
ne vem
HELP ????
KO ZNA TO
Duhec ::
igo1 prou maš da se da!
Odpreš eno IE stran , ki ima povezave. Desni klik na link,Open in a New Window. Nato ena finta!: Klikneš v prvo okno in ga zapreš. Nato drugo okno, ki še ni povečano povečaj na celoten ekran ampak ne s tipko maximize, pač pa lepo z miško na vogalčkih vlečeš okno čez celo stran kakor želiš, da bo kasneje vedno prikazano.Nato zapreš okno na klasičen način. Preveri moje trditve !
Deluje (vsaj meni) !
Če komu ne deluje, pa tale link:
http://hem.passagen.se/j-zoon/program/i...
Odpreš eno IE stran , ki ima povezave. Desni klik na link,Open in a New Window. Nato ena finta!: Klikneš v prvo okno in ga zapreš. Nato drugo okno, ki še ni povečano povečaj na celoten ekran ampak ne s tipko maximize, pač pa lepo z miško na vogalčkih vlečeš okno čez celo stran kakor želiš, da bo kasneje vedno prikazano.Nato zapreš okno na klasičen način. Preveri moje trditve !
Deluje (vsaj meni) !
Če komu ne deluje, pa tale link:
http://hem.passagen.se/j-zoon/program/i...
Tomi ::
To dela tudi samo z zapiranjem drugega okna, samo še vedno to ni ful resize, ampak samo kolikor gre..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravljanje z zavihki: Opera 11 beta proti Firefoxu 4 beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18134 (16019) | MisterR |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2123 (1843) | mte |
» | F-page in odpiranje nove strani z linkaOddelek: Izdelava spletišč | 1292 (1227) | BluPhenix |
» | Internet Explorer si ne zapomni velikosti okna - okenski hrosc ?Oddelek: Programska oprema | 2052 (1903) | Cokolesnik |
» | IE 6 nova oknaOddelek: Programska oprema | 1418 (1187) | andper |